ХОРОСКОП: Какво ни предстои между 24 февруари и 1 март?

Страхотна седмица за Девите и Рибите, романтика за Близнаците и пари за представителите на зодия Лъв.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2020

ОВЕН

Последната седмица от месеца на любовта за вас ще бъде насочена в именно този аспект. Открийте това, което ви притеснява във връзката с партньора ви и го изяснете, за да продължите напред. През уикенда ще се вдъхновите да работите усилено върху взаимоотношенията си - не е никак безсмислено решение. 

ТЕЛЕЦ

Във вторник Меркурий ще ви мотивира да се свържете със стари приятели, както и да намерите нови. До края на седмицата ще откриете, че имате проблем с интимността, за който дори не сте подозирали. Запомнете следното: ако нещо не се получава, то не е без причина. Let it go! 

БЛИЗНАЦИ 

В последните дни на февруари ще бъдете една от най-артистичните фигури на работното ви място. Трябва да благодарите на Меркурий, който е във вашия кариерен сектор. Доверете се на хората около вас. До петък ще искате да пренесете приятелствата и романтиката в живота си на по-дълбоки нива, така че направете всичко, за да подхраните връзките, които цените.

РАК

Във вторник ще се научите да виждате, мислите и чувате по различен начин. Венера и Плутон са насреща, за да ви помогнат да разберете начина, по който останалите се държат с вас. Тази яснота е първата стъпка към момента, в който ще поискате това, което искате от дълго време.

36532

ЛЪВ

Ако се плашите от прекратяването на взаимоотношения, най-вероятно бихте искали да прескочите тази седмица. Звездите предвиждат "отхвърляне” на всичко, което някога сте искали да премахнете от живота си, но досега не сте имали достатъчно смелост да направите. В работен план: 💲💲. 

ДЕВА

Деви, тази седмица за вас ще е повече от страхотна! Ще се радвате на увереност, щастливи моменти в кариерното ви развитие (повишение не е изключено), както и на много приятни сексуални преживявания с вашия партньор (или партньори). Не уточняваме нищо повече, само казваме, че точно сега е подходящото време за експерименти.

ВЕЗНИ​​​​​​​

Как сте, Везни? Имате нужда от време да се фокусирате върху емоционалното си, физическо и духовно здраве, опитайте се да намерите такова въпреки ангажиментите си. До началото на уикенда ще откриете търсения от вас баланс и ще се научите как да приоритизирате емоционалността си, за да покажете чувствата си на хората, които обичате. 

СКОРПИОН

Мислите, че не сте достатъчно уверени? Така е, но помнете, че всеки се чувства несигурен и тревожен понякога. Не сте сами в това усещане. Искате нова връзка, но се страхувате да се отдадете на някого? Венера и Плутон ще ви "покажат” правилния път в петък. От вас се изисква само да го видите и приемете. 

45..4

СТРЕЛЕЦ

Общувайте по същество със семейството си, споделете емоциите си и всичко, което искате да им кажете. Дните между 24 и 28 февруари са времето, в което ще осъзнаете, че вашата собствена стойност и социално положение всъщност влияе на романтичните ви преживявания. Бъдете истински, не се изисква нищо друго. 

КОЗИРОГ

Ако трябва да се извините или пък да изразите болката си от нещо/някого, смело напред. Кажете всичко, което имате наум и изяснете приоритетите си, защото квадратът между Венера и Плутон в петък ще ви накара да усетите желание за нов романтичен партньор, а той обещава да завърти главата ви. *В добрия смисъл на израза.* 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе големите си чанти, Водолеи! Не е никак изключено още във вторник значително да увеличите доходите си или поне да осъзнаете какво ви дава финансовата сигурност. Ако имате нужда от край с някого от миналото си, до края на седмицата ще сте готови да пуснете този човек напълно, да простите, да се извините и да продължите напред.

РИБИ

Доверете се на собствения си инстинкт и на всичко, което знаете. Приложете го на практика и само гледайте какво ще се случи около вас. Най-важното нещо в календара за тази седмица са приятелите ви. Не ги забравяйте - те искат да бъдат до вас и да ви подкрепят точно толкова, колкото и вие тях. Прекрасна седмица, Риби!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA