Секс тайни: Зодията ви издава какви сте в леглото

Дори да не вярвате в астрологията, сексуалното разпределение на зодиите спрямо нея, ще ви докаже, че далеч не става дума за измислици.

ОВЕН: Директният секс без излишни глупости – това е предпочитаният тип забавление за представителите на зодия Овен. Не очаквайте те да се придържат към гушкането или да прекаляват с прелюдията.

ТЕЛЕЦ: Страстни влюбени, които винаги отделят време за изследване на тялото на партньора си. Според няколко проучвания, Телците са знака от зодиака, който е най-склонен към закупуването и изпробването на различни секс играчки.

БЛИЗНАЦИ: Сексът за тях не е задължително да се равнява на любов. С други думи, очаквайте да бъдете издигнати на пиедестал, но само и единствено в леглото. Ако успеете да задържите представител на тази зодия в живота си, значи се справяте добре.

РАК: Това са най-чувствените любовници сред всички зодиакални знаци. Раците предпочитат да имат силна емоционална връзка преди да се впуснат към секс, което обаче далеч не означава, че няма да запалят пожар под завивките ви.

5632

ЛЪВ: Те обичат да са в центъра на вниманието. Същото се отнася и за леглото. Оставете ги да поемат главната роля, но в никакъв случай не пропускайте да ги похвалите, ако искате да дават всичко от себе си.

ДЕВА: Любители на старанието, които се стремят към съвършенство в спалнята. За тях винаги има изненади. Ако вечер лягате до човек от зодия Дева, бъдете готови да опитвате нови и различни неща.

ВЕЗНИ: Представителите на тази зодия са лесни и креативни любовници. За тях сексът е възможност за свързване с любимия човек и изживяване на един интимен момент, който не са готови да споделят с всеки срещнат.

СКОРПИОН: Интензивни, емоционални, страстни и малко загадъчни. Скорпионите понякога могат да бъдат натрапчиви и да имат интензивен сексуален апетит, което пък не е лошо за партньорите им.

9865

СТРЕЛЕЦ: Това са хората на експериментите. Те не харесват рутината, лесно се отегчават и гледат да разнообразяват всичко в живота си. За тях сексът е удоволствие, състезание и възможност да проявят креативност.

КОЗИРОГ: Въпреки всички предварителни планове и традиционни пози, Козирозите са отличници в осъществяването на най-лудите фантазии, които бихте могли да заформите в главата си.

ВОДОЛЕЙ: Вълнуващи и непредвидими любовници. Друг плюс? Водолеите са хората, които най-вероятно ще останат лоялни на партньорите си във всяко едно отношение.

РИБИ: Нежни и емоционални личности, които живеят, за да радват своя партньор и да правят всичко, което му доставя удоволствие. Важно е да споменем, че очакват абсолютно същото в замяна.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA