Татяна Лолова е в главната роля на „She's the one"

Татяна Лолова влиза „в главната роля" на „She's the one" - хитовото събитие, представящо едни от най-вдъховяващите и успели български жени.

Театралната и кинокралица и още 6 специални дами, до чиито изключителен свят всички искат да се докоснат, ще разкрият „задкулисието” и тайните на успеха си по време на превърналото се в градска легенда още с първото си издание събитие. На конференцията „She's the one” организаторите от dir.bg събират на една сцена прецизна селекция от изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с израза „Няма невъзможни неща”. Те светят силно, дори когато прожекторите не са насочени към тях. Те променят животи чрез думите и дeйствията си, а историите им са истински притчи за силата, щастието и успеха. Те са верните модели за подражание!

96130

Убедете се сами: легендарната актриса Татяна Лолова; Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американски учебник по литуратура; уникалният боец и вдъхновител Биляна Савова - основател фондация „Мога Сам" в помощ на хората с множествена склероза; уважаваната журналистка и тв водеща, с която започва всеки предиобед - Деси Стоянова; първата българка, изкачила Еверест, майката на 3 деца адвокат Петя Колчева; топспециалистът по акушерство, пренатална медицина и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева; сървайвърът от деня на своето раждане изпълнителен директор на „Български фонд за жените" Надежда Дерменджиева!

Тези толкова специални, вдъхновяващи и харесвани жени ще споделят своите житейски и професионални пътеки, спадове и върхове в откровен разговор с водещата Рени Веселинова и с публиката. Това ще се случи на 30 март в столичния клуб CityStage. Подробности за хитовото събитие „She's the one” и за участниците в него можете да намерите на shestheone.dir.bg. Местата са ограничени, така че побързайте още днес да резервирате своя билет. ​

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA