Какво прави Славена Вътова в свободното си време?

Като майка на две деца, модел и телевизионна водеща, Славена Вътова има малко свободно време. Как го запълва?

С широката си усмивка, неподправена красота и свежо излъчване, Славена Вътова винаги е била любимка на аудиторията. Когато не е на екран или заета с един от многобройните си ангажименти, красавицата се наслаждава на свободното си време. Как го прави? Не много по-различно от всички нас.

Разхожда се в гората. "Беше страхотна сутрин в планината!", гласи описанието под един от кадрите, които откриваме в официалния Instagram акаунт на Славена, където тя често публикува снимки от разходките си в гората, а те са повече от необходими, имайки предвид мръсния софийски въздух.

Пътува. Заради работата си, а и защото няма по-добра инвестиция от тази в пътуването, Славена често може да бъде забелязана на летището...

Посещава футболни мачове. Изненадани или не, красавицата очевидно се вълнува от футбол, тъй като в социалните си мрежи от време на време споделя кадри от големите европейски стадиони, на които играят най-важните отбори в момента.

Прекарва време с децата си. Красавицата е майка на две прекрасни момичета, за които винаги отделя време в иначе натовареното си ежедневие.

Тренира. Пределно ясно е, че добрата форма не става само с мисъл за постигането на такава. Именно затова често можем да открием Славена във фитнес залата или вкъщи, правейки упражнения.

Готви. Да, въпреки че често я виждаме на екран, Славена намира време да се погрижи за семейството си с домашено приготвени вкусни неща. Как го прави? Със задължителната доза сексапил и голяма усмивка.

Посещава културни локации. Част от живота на всяко градско момиче са онези събития и места, които провокират въображението, мисленето и ... са перфектни за създаване на поредния спиращ дъха Instagram кадър. 

Чете. Напук на погрешното схващане, че четенето е занимание, за което младите хора не намират време, Мис България 2006 показва, че няма нищо по-секси от жена, която чете.

Проверява телефона си редовно. Ами, да, това е нещо, което всички правим доста често в рамките на деня. Разбира се, не проверяваме почти 70-те си хиляди последователи в социалните мрежи, но все пак....

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA