Перфектните (не)клиширани комедии за семейния уикенд

Няколко филма, които са идеалното решение за празничния (и всеки друг следобед) в компанията на любимите ви хора.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 април 2022

Петте филмови предложения, които ще откриете в следващите редове са продукции, които вероятно ще забравите бързо, след като станете от дивана. Известните актьори в тях надали биха получили "Оскар" за подобна роля, а сюжетът постоянно е на границата между клишираното и оригиналното. На моменти гледате романтична/драматична комедия, от която би ви писнало, а в другия момент погледът ви не мърда от екрана, защото искате да знаете какво ще се случи, без да осъзнавате, че още с пускането, вече знаете.

В крайна сметка, това са пет комедии, които наистина притежават възможността да ви разсмеят поне веднъж, а накрая със сигурност ще ви оставят с усещането за приятно изживяване. Нямаме квалификациите на филмови критици, но смятаме, че това е най-точното определение, което бихме могли да дадем.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕРИАЛИ ЗА ЖЕНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ, А ТРЯБВА

0

"ЖЕНА НАЗАЕМ"

КОГО ЩЕ ВИДИТЕ В НЕГО: Дженифър Анистън, Адам Сандлър, Бруклин Декър, Никол Кидман

ЗАЩО ДА ГО ГЛЕДАТЕ: Адам Сандлър влиза в ролята на успешен пластичен хирург, който се страхува от сериозно обвързваме след неуспешен брак преди почти 20 години. Той предпочита да излиза с млади жени и се преструва на човек в процес на развод, за да предотврати нещо по-сериозно. Единствената наясно със схемите е асистентката му и негов най-добър приятел Катрин - Дженифър Анистън. Лично наше мнение, това е най-забавната роля на Джен след "Приятели". Тропическата обстановка и не съвсем елементарните шеги помагат.

0

"ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ"

КОГО ЩЕ ВИДИТЕ В НЕГО: Анна Кендрик, Ребъл Уилсън, Британи Сноу

ЗАЩО ДА ГО ГЛЕДАТЕ: Героинята на Анна Кендрик е приета в желания университет и бързо се присъединява към акапелната момичешка група The Bellas. Сред новите ѝ приятелки има както приятни, така и странни и откровено злобни създания, единственото общо между които е, че звучат страхотно, когато пеят заедно. Филм за онези, които нямат нищо против музикалните изпълнения през няколко минути и са готови за доза badass Ребъл Уилсън.

0

"ДЕНЯТ НА МАМА"

КОГО ЩЕ ВИДИТЕ В НЕГО: Джулия Робъртс, Кейт Хъдсън, Шей Мичъл и, разбира се, Дженифър Анистън.

ЗАЩО ДА ГО ГЛЕДАТЕ: Майки за пръв път, самотни майки, мащехи, отчуждени майки, отдавна загубени майки... Да, от заглавието става ясно, че сюжетът се върти около историите на няколко майки, които до края на лентата се преплитат по един или друг начин. Звездният каст и спокойствието обещават приятни емоции за всички пред екраните.

0

"ЗАЕДНО ПО ПРИНУДА"

КОГО ЩЕ ВИДИТЕ В НЕГО: Дрю Баримор, отново Адам Сандлър, Бела Торн

ЗАЩО ДА ГО ГЛЕДАТЕ: Това е третото екранно партньорство на Дрю Баримор и Адам Сандлър след "50 първи срещи" и "Сватбеният певец". Трябва да кажа обаче, че това е една от малкото комедии, които съм гледал скоро и която е успявала да ме разсмее истински повече от два пъти. Героите на Сандлър и Баримор се разделят след среща с общо мнение, че никога не искат да се видят отново. После се записват на семейна почивка с децата си и им се налага да споделят общ апартамент в луксозен африкански сафари курорт за цяла седмица. Оттам нататък е ясно...

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "СТЮАРДЕСАТА" СЕ ЗАВРЪЩА С ПО-МАЛКО АЛКОХОЛ И ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИТЕЛНИ

0

"ЗАД БОРДА"

КОГО ЩЕ ВИДИТЕ В НЕГО: Ана Фарис, Ева Лонгория, Еухенио Дербес

ЗАЩО ДА ГО ГЛЕДАТЕ: Героинята на Ана Фарис приема офертата да чисти луксозната яхта на самовлюбения образ на Еухенио Дербес, но той пада зад борда и се събужда без никакъв спомен. След това Фарис отива в болницата и, възползвайки се от амнезията на богатия плейбой, се представя за негова законна съпруга. Мъжът не си спомня да е сключвал брак, но притиснат до стената, бързо трябва да свикне с новия си живот, изпълнен с грижи за семейството. Feel-good лента, с която да се посмеете или откровено разревете.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA