Какъв е сексът за всяка една от зодиите?

Някои търсят емоционално преживяване, други предпочитат експериментите, трети - рутината... Как да сте сигурни, че не бъркате?

ОВЕН Представителите на тази зодия обичат да бъдат не само физически, но и психически стимулирани. Партньорите им трябва да се фокусират както върху тялото, така и върху ума им, ако искат да ги подлудят и да не им оставят нищо друго за мислене с дни напред. За хората от зодия Овен сексът е всичко друго, но не и задължение.

ТЕЛЕЦ Тук става дума за цялостното преживяване. Като започнем от вечерята, виното, това как са подредени свещите – абсолютно всичко, до най-малките детайли. Телците винаги търсят удовлетворение за всички сетива. Честно казано, няма кой да ги съди. Даже е желателно да се стремим към това сравнително постижимо съвършенство.

БЛИЗНАЦИ Те винаги искат да се чувстват на границата между приемливото и откаченото. За тях е важно да има разнообразие, дори да се изразява в нещо, което би изглеждало странно в очите на другите. Рутината е всичко друго, но не и подходяща за Близнаците. 

РАК Те искат да усещат обич и сигурност, в повечето случаи са моногамни и се отпускат пред хора, към които изпитват някакви чувства. За тях секси означава да бъдат защитени, обгрижвани и съблазнявани така, че да има какво да разкажат на близките си приятели. Поне няколко пъти.

ЛЪВ Ако накарате Лъв да се чувства по-секси, отколкото обикновено, вие можете да спечелите сърцето му. Това са хора, които обичат контрола и увереността и са готови да ви взривят само с присъствието си. Всичко, което е неудобно или неумело извършено, няма да ги накара да се чувстват на седмото небе.

ДЕВА Може да изглеждат студени, но определено се интересуват от това да намерят правилния човек, на когото да разкрият истинската си страна. За Девите е важно да има смисъл и последователност, както при действията между чаршафите, така и във всичко останало.

254

ВЕЗНИ Везните са крале и кралици на любовта и романтиката, а добрият секс за тях е напълно емоционално изживяване. Те искат да се почувстват така, сякаш никога не са изпитвали нещо подобно. За тях сексът е по-скоро емоционално, отколкото чисто физическо действие, дори да твърдят обратното. 

СКОРПИОН Независимо дали е кратко и потайно или страстно и емоционално изживяване, Скорпионите свързват секса с физическа, емоционална и дори психическа интензивност. Понякога той се проявява като желание да се почувстват специални, но в повечето случаи просто искат да се отдадат на човека до тях.

СТРЕЛЕЦ Имайки предвид, че това са хора, които обикновено винаги имат нужда от "още нещо", за тях сексът е повече от необходим. Психическото съблазняване е началото, а желанието им за неочаквано и интригуващо преживяване до самия край е това, което ги прави огнени партньори, с които никога не е скучно.

345

КОЗИРОГ Козирозите винаги следват правила и структура, така стоят нещата и в спалнята. Те са хора, които не обичат да излизат от зоната си на комфорт, но са склонни да опитват нови неща, ако партньорът им ги тласне в тази посока. Колкото повече усилия биват положени, толкова по-сигурен ще е успехът ви с тях.

ВОДОЛЕЙ Водолеят се нуждае от две неща: секс, който е духовно преживяване и секс, който потвърждава чувствата на дадения човек и партньора му. За тях е важно всичко да бъде еротично, емоционално, а понякога дори и странно, разнообразието не е нещо лошо (в повечето случаи). 

РИБИ Представителите на тази зодия винаги търсят преживявания на върха на страстта и интимността. Те искат отношенията им да се свеждат до плътско желание, независимо дали отразява дългосрочна любов или нещо за една нощ. В повечето случаи те са привлечени най-вече от онова, което изглежда неустоимо (и понякога дори безотговорно).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA