GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 25-31 МАЙ

Последната седмица на май изглежда така: любопитни преживявания, секс и равносметки.

ОВЕН Не е изключено да се сблъскате с ненужна драма, но това не бива да ви притеснява. Бъдете спокойни, спазвайте границите и използвайте аналитичния си ум, за да се справите с всичко, което ви очаква, колкото и емоционално трудно да бъде за вас.

ТЕЛЕЦ Продължавате да търсите баланса между работата и личния ви живот, така че направете всичко възможно да го откриете. Проверете кой наистина се интересува от вас, за да пренасочите енергията си натам. Важното е да запазите търпение и да не позволите на трудния ви характер да излезе на преден план. 

БЛИЗНАЦИ Финансовата независимост е от изключително голямо значение за вас, така че Сатурн идва да ви помогне в нейното преследване. Не е изключено да получите изненадващи доходи до края на седмицата, но не забравяйте, че винаги ще има хора, които не са толкова добронамерени, колкото изглеждат.

745

РАК Меркурий влиза във вашия знак в петък, което ви прави най-умните, аткрактивни и прями слушатели, а това автоматично ви превръща в най-привлекалните сексуални партньори, които можете да си представите. Не се страхувайте да го изявите ясно! Винаги чакате, а перфекционизма не е нещо задължително.

ЛЪВ Дойде времето да сбъднете мечтите си. Имате нужната амбиция и сериозните цели да го направите, така че действайте смело и не оставяйте другите да ви кажат, че няма да успеете. Обърнете внимание на близките си хора, защото комуникацията с тях определено ви липсва напоследък.

ДЕВА Не повтаряйте старите си грешки. За да продължите напред, трябва да направите равносметка на миналото. Готови сте за напредък във всяко едно отношение, но има нещо или някой зад гърба ви, което/който ви пречи да осъществите пълния си потенциал. Помислете дали си заслужава. 

64

ВЕЗНИ Вашата емоционална интелигентност ще окаже положително влияние върху всичко, което правите. Намерете време за близките си приятели, защото са останали на заден план за сметка на професионалния ви успех. Организирайте уикенд приключение. Звездите обещават да бъде незабравимо!

СКОРПИОН Тази седмица за вас важи правилото първо да гледате собствената си чаша, преди да се обърнете към тази на другите. Склонни сте да виждате вашата наполовина празна, докато тази на останалите ви се струва наполовина пълна. Сравняването е основният ви проблем и пречка към постигането на здравия разум.

СТРЕЛЕЦ Помислете дали си заслужава да говорите, без да има смисъл от това, което казвате. Основавайте се на факти и бъдете разумни, защото провокацията ви очаква с пълна сила. В любовен план нещата вървят стабилно, но огънят (не само в спалнята) има нужда да бъде поддържан. Това най-често е ваша отговорност!

85

КОЗИРОГ Време е да отделите внимание на любовта. Сатурн ще покаже правилния път към сърцето ви, защото сте склонни да мислите, че сте го открили, а истината е доста далеч от това, което виждате. Останалото изглежда стабилно и любопитно, точно като вас.

ВОДОЛЕЙ Имате нужда от малко увереност, защото неяснотата в живота ви може да ви обърка. Искате да продължите напред с човека до себе си, но не сте сигурни за общото ви бъдеще. Имате желанието да направите промени, но се страхувате от това. Пробвайте да отделите време на емоционалното и духовното си благосъстояние, и нещата ще се подредят. 

РИБИ Позволете си да бъдете уязвими и да се облегнете на рамото на близките си хора. Използвайте харизмата си и бъдете отдадени на всичко, с което се захващате. Седмицата ви ще бъде страхотна, но от вас зависи да я направите запомняща се такава. Уикендът идва с точно тази възможност...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA