Най-краткият и практичен пикник наръчник

Ходенето на пикник е перфектно занимание за слънчевия уикенд, особено ако се подготвите предварително.

Времето навън продължава да е доста колебливо, но изглежда, че уикендът ще бъде точно толкова слънчев, колкото трябва да бъде един такъв в края на юни. Без значение дали сте във или извън града, съветваме да откриете най-близкото място, на което да се насладите на вкусна храна и приятна компания. Защото пикникът е винаги добра идея!

За да сте сигурни, че няма да натрупвате излишни главоболия, ето най-важните неща, които е добре да имате предвид. Всичко друго оставяме на въображението и вкуса ви. Хубав уикенд!

4

ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНОТО МЯСТО

Ако не разполагате с лесен транспорт, проверете къде най-близо до вас може да разположите цялата палитра от необходимости за един сравнително перфектен пикник. Не прекалявайте с излагането на директна слънчева светлина (а ако го обмисляте, задължително не забравяйте продуктите със SPF фактор) и потърсете място, на което ще имате нужното спокойствие.

48

ПРИГОТВЕТЕ САМО НЕОБХОДИМОТО

Дори да сте с кола, със сигурност няма да искате да опаковате и, съответно, разопаковате всякакви ненужни неща, които вероятно дори няма да използвате. Не забравяйте одеяла, възглавници (ако смятате да комбинирате пикника със следобедна дрямка), прибори, подправки, както и дъска за рязане. Това са основните неща, от които бихте имали необходимост. Игрите и възможностите за забавление са задължителни, особено ако сте с деца!

74

ПРОБВАЙТЕ РАЗЛИЧНИ РЕЦЕПТИ

Да, ясно е, че няма да приготвяте петстепенно меню, но не се ли чувствате леееко уморени от комбинацията между „нещо на скара" и салата? Сещаме се за няколко интересни варианта, които може да приготвите и вземете със себе си в кутии (задължително с капак, за да не се налага да отстранявате разни насекоми от основното ястие), а един от горещите хитове в момента са десертите в mason jar. Одобряваме!

24

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОЧИСТИТЕ

Може да ви прозвучи скучно или назидателно, но сме сигурни, че винаги изпитвате леко разочарование, когато видите боклуци около мястото, където се храните. Вероятно са оставени от хора, които просто ги е домързяло да почистят. Съветваме ви да бъдете отговорни, но сме сигурни, че сте такива.

Фотография: Pinterest

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA