Неделният ден започва едва след като сте направили тези 3 неща

Така де, започва щом часовникът удари 00:00, но все пак...

Уикендът е за да се забавляваме и да правим всичко, което поискаме. Това обаче далеч не означава, че трябва да губим време пред екраните на смартфоните и всички други устройства. Имаме 3 полезни алтернативи!

Направете нещо, преди да проверите телефона си. Всички имаме навика да проверяваме телефоните си в момента, в който отворим очи сутрин. Колкото и да не ни се иска да го признаем, това е най-лошият начин да започнем деня си. Преди да се гмурнете в интернет пространството, направете чаша кафе, прочетете книга, излезте за разходка. Няма как да не ви подейства освежаващо! 

47

Направете зелено смути. Понякога зелените смутита изглеждат всичко друго, но не и вкусни. Това не е такова! Смесете половин банан, шепа листа от спанак, чаша замразени боровинки, малко ябълков сок и блендирайте с бадемово мляко. Перфектното начало на всяка сутрин, дори да не е неделна. 

Направете почистване. Без значение дали става дума за кухнята, спалнята, банята, живота ви или всичко изброено. Подредеността и организанираните пространства помагат на съзнанието ни и със сигурност ще се отразят положително на мотивацията ни за началото на следващата седмица. След вечер, прекарана с приятели, вино и Netflix, разбира се. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA