GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27 ЮЛИ – 2 АВГУСТ

Ето всичко, което ни очаква в тази слънчева и любопитна седмица…

ОВЕН Радарът ви улавя професионален успех, огън в спалнята, силна амбиция и безспирно вдъхновение. В началото на седмицата отделете време за себе си, помислете какво искате и разработете стратегии, които да ви отведат до желаната крайна точка. Тя, сама по себе си, ще ви донесе голяма финансова независимост. 

ТЕЛЕЦ Време е да осъзнаете важните неща. Ще се мотивирате да дадете още по-добри резултати от тези, които имате сега и август ще стартира повече от успешно. Бъдете лоялни, последователни, състрадателни и няма как да направите грешна стъпка.

БЛИЗНАЦИ Дойде време да обърнете внимание на чувствата си. Без значение какво се случва в живота ви, до края на седмицата ще имате ясна представа за бъдещето си с човека до вас. Започнете да мислите в дългосрочен план. Не се вглъбявайте в амбициите си и не пренебрегвайте приятелите си. 

РАК Как ви звучи романтично начало на седмицата? Никога не сте вярвали, че имате възможност за връзка със знак, твърде далеч от характеристиките на вашия? Помислете пак. Обвързани сте? Направете всичко, за да запазите отношенията си възможно най-дълготрайно. Имате бъдеще, достатъчно е да положите малки усилия. 

57

ЛЪВ Фокусът ви тази седмица е поставен изцяло върху кариерата. Поемайте рискове, за да успеете да осъществите мечтите си. Изградените ви навици ще ви помогнат да се приближите към успеха, но не забравяйте и хората, които ви подкрепят. Има някой, който се нуждае от вас, дори да не го осъзнава.

ДЕВА Винаги сте били сигурни в своите невероятност и величие, но тази седмица отделете малко време за разума и тялото си, защото определено имате нужда от почивка, макар да не го осъзнавате. Плажът ви зове, така че смело напред. Толкова е просто!

ВЕЗНИ Готови сте да говорите, а звездите ще ви помогнат да изчистите образа в съзнанието си. Коментирайте открито чувствата си и нивото на интимност с човека до вас. Повече от наложително е да го направите. Всичко останало изглежда страхотно! 

СКОРПИОН Винаги сте искали ясна, точна и двупосочна комуникация. Тази седмица ще ви даде възможност да изразите себе си, да оставите в миналото връзките си, които не работят и да продължите напред с такава увереност, че всички около вас да ви завидят. 

57

СТРЕЛЕЦ Помислете за финансовото си състояние и осъзнайте доколко може да си позволите да правите ненужни и недобре обмислени разходи. Помислете какво работи за вас и се придържайте към тази рутина. Това е единственият начин за позитивен изход от ситуацията.

КОЗИРОГ Винаги сте били смели и категорични, но ето че в средата на тази седмица усещате, че сте готови да се откажете. Това може да ви направи уязвими, но и ще ви покаже, че мястото, което сте си избрали в света, е правилното. Имате обаче нужда да помислите дали се чувствате щастливи в него.

ВОДОЛЕЙ Не позволявайте на амбицията да провали плановете ви. Няма лошо да сте наясно какво точно искате, но не забравяйте, че това може да ви изиграе лоша шега, ако не знаете как да действате самостоятелно за осъществяването му. Седмицата ви ще е прекрасна, споделете време с близките си хора!

РИБИ ​Комуникационните умения ще ви помогнат да обърнете внимание на детайлите, да слушате хората около вас и да направите нужното за любимите си близки. Веднага след това поемайте смело към плажа, където ще се чувствате наистина в свои води!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA