GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 17-23 АВГУСТ

Горещо лято, горещи възможности и горещи емоции - във всеки един възможен смисъл.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2020

ОВЕН Новолунието този вторник ви предизвиква да бъдете по-смели и уверени във възможностите си, защото притежавате всичко необходимо, за да успеете. Уикендът ще обърне внимание на отношението ви към останалите, така че помислете добре, преди да действате. 

ТЕЛЕЦ Често се чувствате вглъбени в чувствата, хората, местата и детайлите, които ви карат да се чувствате като у дома си. Тази седмица това усещане не е случайно, но пък ще ви помогне да преосмислите приоритетите си и да осъзнаете, че понякога спонтанността е най-доброто решение. 

58

БЛИЗНАЦИ Обичате да говорите, а в средата на тази седмица ще имате възможността да кажете всичко онова, което криете в себе си от известно време. Очаква ви интересно предложение - добре е да го погледнете от всички възможни ъгли, преди да дадете конкретен отговор. Не всичко е такова, каквото изглежда.

РАК Меркурий влиза в Дева в сряда, а това за вас означава точните думи в точното време. Обърнете внимание на комуникационните умения и психичното си здраве, защото сте склонни да мислите прекалено много за неща, които, така или иначе, са абсолютно неоснователни. 

ЛЪВ Добре е да харчите отговорно, особено ако финансовата независимост продължава да бъде ваш основен приоритет. Изяснете ценностите си и се уверете, че правите всичко възможно, за да живеете спрямо тях. Не е толкова трудно, но ако все пак имате нужда, обърнете се към близките си приятели. 

ДЕВА Започва вашият месец, който тази година ще бъде пълен с любов! Заобиколени сте от такава - насреща са семейството, приятелите ви, както и любимият човек. Сега е подходящото време да намерите такъв, ако все още нямате някого, който да отговаря на всички ваши критерии.

47

ВЕЗНИ Вашите приятели са всичко. Те знаят вашите намерения и вашата нагласа към света, затова в никакъв случай не ги оставяйте на заден план. Уикендът идва с възможност за забавление, както и за равносметка - хората, които не заслужават място в живота ви, е най-добре да бъдат извън него.

СКОРПИОН Заявете професионалните си намерения така, че да бъдете конкретни, безстрашни и готови да ги осъществите. Тази седмица се социализирате лесно, така че не виждаме причина да не се позабавлявате и в любовен аспект, където огънят е невероятно силен.

СТРЕЛЕЦ Вашето виждане за нещата често се различава от това на останалите, особено когато става дума за любовта. Тази седмица ще бъде доста предизвикателна за вас и партньора ви, важно е да използвате аналитичното си мислене, за да се справите с проблемите. 

57

КОЗИРОГ Ако искате хубавите неща да се случват, мислете за тях. Меркурий ви носи силна доза оптимизъм и надежда, но не и ако вие сте готови да обърнете гръб и да се затворите в черупката си. Почивка през уикенда? Да, звездите определено одобряват. 

ВОДОЛЕЙ Искате независимост и затова бягате от сериозно обвързване. Тази седмица в живота ви ще има човек, който да ви покаже, че не е нужно да се отказвате от свободата си, за да бъдете истински обичани. Използвайте тази възможност, за да изследвате сексуалността си и всички фантазии, които се срамувате да споделите.

РИБИ Предпоследната седмица на август е изцяло за вас. Вашето здраве, вашето спокойствие, вашето лично порастване. В живота ви има умерен контраст между любовта и страстта, а динамиката помежду им никога не е била толкова силна и вълнуваща. Страхотно, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA