GRAZIA УИКЕНД: Как да организирате перфектното лятно парти

Нашият бърз, конкретен и практичен наръчник ще ви помогне не само да организирате, но и да се насладите на перфектното лятно парти.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 август 2020

Времето е хубаво, топло, спокойно, приятно... Нощите все още са сравнително къси, а дните все по-горещи. Този уикенд събираме всички наши добри приятели и празнуваме лятото в компанията на вкусна храна, студени коктейли и приятна музика. Така, та чак до сутринта!

Подгответе се за всякакви климатични условия. Пренебрегвайте синоптичната прогноза, но все пак имайте предвид вероятностите за валеж. Страхотно е, ако имате затворено пространство, където да се преместите, ако евентуално дъждът се изсипе и заплаши да застраши партито ви. Добра идея е да имате подръка и няколко одеяла, които да раздавате на гостите, в случай че им стане студено. 

68

Започнете с декорацията. Всякакви ярки цветове и феерични украси ще се впишат невероятно в атмосферата на вашето градинско или тераса парти. Сложете фенери със свещи на масата, добавете свежи цветя, различни видове светлини, а ако наблизо имате голяма купа или мивка, напълнете я до горе с лед, за да изстудявате напитките си. Повярвайте ни, всички ще искат да я снимат. Имайте обаче предвид, че ще ви трябва доста лед. Подгответе се предварително! В галерията по-горе сме събрали толкова много вдъхновение от Pinterest, така че нямате извинение.

Парти без музика... не е парти. Ами, така е. Предварително изгответе Spotify плейлист с най-горещите парчета или тези, които са любими на гостите ви и го пуснете при тяхното пристигане. Така няма да имате нужда от някой, който постоянно да влиза в ролята на DJ. 

68

Хубавата храна е необходима. Барбекюто е най-горещият вариант за всяко лятно парти. Може да направите бургери, а за тези, които не ядат месо, просто да пропуснете телешкото кюфте в него. Добавете чедър, бекон, карамелизиран лук, сосове и различни зеленчуци. (Тук имаме още свежи идеи, които може да разгледате!) За десерт може да пробвате нещо различно - шишчета от ягоди, ананас и банан на скара може да ви звучи ужасно странно или дори гадно, но със сигурност ще се хареса на тези, които имат отношение към различните вкусове. Разядките и предястията като маслини, хумус или други малки хапки също са задължителни! 

9/

Не забравяйте напитките. За тези, които не обичат алкохол (ако изобщо имате такива гости), може да приготвите различни безалкохолни коктейли. За останалите винаги може да заложите на чаша леденостудено вино с допълнително лед и парченца плодове в чашата. Тук ще откриете 5 специални предложения от нас.

Забавление за всички. Ако имате родители в компанията, помислете за децата им. Намерете различни варианти да се забавляват, без да изискват вниманието на родителите си. В случай че разполагате с достатъчно пространство, може да вземете малък детски басейн с играчки. Разбира се, помислете и за забавления за възрастната част от групата, тъй като в даден момент ще трябва да се разнообразите. 

68

Ако този уикенд планирате да се отдадете изцяло на различни активности, спазете съветите ни от горните редове днес, за да може утре да се забавляваме заедно на нашето парти GRAZIA by the Pool. Ще ви очакваме в Aquabankya, нека се заредим с много летни емоции и слънчево настроение!

ОЩЕ СВЕЖИ ИДЕИ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Pinterest, Profimedia 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA