GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 24-30 АВГУСТ

Седмичният ни хороскоп е тук, за да ви подготви за всичко в най-горещата седмица от лятото.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2020

ОВЕН Доверете се на колегите си или поне за онези професионални въпроси, които изискват работа в екип. Важно е да имате визия в главата си и да проявите интуитивно разбиране, ако искате всичко да се получи добре. Толкова е просто.

ТЕЛЕЦ Балансът е ключов за вас тази седмица. Помислете за всичко, което ви липсва или за това, което наистина искате. Краят на седмицата ще ви донесе необходимите умения, за да постигнете целите си. Имате подкрепата на близките си приятели, не се нуждаете от друго.

БЛИЗНАЦИ Обичате да говорите, но тази седмица е по-добре да запазите намеренията си в тайна. Имате нужда от смисъл, често търсите такъв. Добре е да разберете как емоциите влияят на работата ви и на всичко, с което се захванете. 

18

РАК Какво означава доверието за вас? Хубав въпрос, който ще получи своя отговор в рамките на седмицата. Ще разберете колко важно е доверието и в любовен аспект, където често избягвате да се отдадете на някого напълно. Има ли причина за това?

ЛЪВ Точно преди края на седмицата ще получите възможност да изразите емоциите и мислите си, при това по най-добрия и бърз начин. Преди това имате цялото време на света, за да се насладите на една страхотна и дълго чакана почивка. Звучи чудесно, нали?

ДЕВА Приятелите ви ви ценят високо и биха направили всичко за вас. Ами вие за тях? Отговорът на този въпрос може да разреши няколко новосъздали се проблема, както и да предотврати бъдещи такива. В края на уикенда Нептун ви напомня истинското значение на любовта, така че бъдете наблюдателни.

ВЕЗНИ Има ли някакъв начин да се справите със семейните проблеми? Помислете в тази посока, за да се фокусирате върху истински важните неща. Бъдете активни и направете всичко възможно да потърсите начини, с които да покажете на близките си приятели, че ги цените. Понякога ги пренебрегвате и те го забелязват.

48

СКОРПИОН Доста често забрявяте значението на романтиката в истинската любов. Във вторник ще получите възможност да проведете откровен разговор с всеки, който по някакъв начин има място в живота ви, така че използвайте деня, за да си припомните важните неща. 

СТРЕЛЕЦ Тази седмица звездите ви предизвикват да изведете на преден план ценностите си, за да избегнете несигурността и страха, колкото и да ги игнорирате по принцип. Говорете открито и пропуснете намеците, за да сте сигурни, че ще останете разбрани.

28

КОЗИРОГ Постоянно търсите хора, които да ви носят увереност и да правят живота ви по-лесен. Тази седмица е време да излезете от зоната си на комфорт и да влезете в сходна роля. Разбира се, няма да е лесно, но няма друг начин да продължите напред, а е добре да го направите.

ВОДОЛЕЙ Любовта невинаги е от пръв поглед. Не е никак лошо да имате това предвид, особено ако често сте в търсене на сродната си душа. Звездите ви приканват да се отпуснете и да се отдадете на преживяванията, които ще ви вдъхновят да бъдете по-добра версия на самите себе си.

РИБИ Всички знаят, че мразите етикетите и границите, но няма да е лошо да поставите няколко такива. Доверете се на инстинктите си и бъдете смели с всяко едно решение или действие, но имайте предвид, че вашата гледна точка не е задължително да бъде правилна или единствената възможна съществуваща.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com, Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA