GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 23-29 НОЕМВРИ

Тази седмица: сексуална енергия за Везните, емоционалност за всички Лъвове и свежа перспектива за Рибите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 ноември 2020

ОВЕН Намалете темпото и обърнете внимание на инстинктите и интуицията си. Имате енергията да направите всичко, което пожелаете. Добре е да се замислите дали си заслужава, особено ако ще се наложи да оставите на заден план грижата за себе си.

ТЕЛЕЦ За добро или лошо, тази седмица ще имате по-точна представа за нещата, от когато и да било преди. В това число влизат и отношенията ви с приятелите, които ретроградният Нептун контролира до известна степен. Остатъкът от седмицата е страхотен!

БЛИЗНАЦИ Амбицирани сте да постигнете ефективност в работните си взаимоотношения и това е повече от добре, защото разполагате с креативна гледна точка за нещата. Внимавайте обаче същата тази амбициозност да не ви изиграе лоша шега, тъй като е повече от възможно.

57

РАК Определено искате да се справяте по-добре, най-вече защото можете да се справите по-добре. Това включва взаимоотношенията ви с приятелите, семейството и онези хора, на които държите истински. Трябва ви само малко увереност и сте готови.

ЛЪВ Имате нужда от по-дълбока емоционална свързаност с партньора си, а ретроградният Нептун е насреща, за да ви я осигури във всеки един възможен аспект. Погледнете цялостно върху връзката си и всички грешки, които сте направили с хода на времето.

48

ДЕВА Понякога сте фанатични и държите контрола да е само и единствено във вашите ръце. Нещата ще тръгнат в положителна посока, когато осъзнаете, че не само не може да го изисквате от останалите, но не и необходимо. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

ВЕЗНИ Съсредоточете се върху малките детайли, които имат наистина голямо значение. Свикнали сте да се движите в определена рутина, която по-скоро ви пречи, отколкото помага. В петък пък еротичната ви енергия ще бъде на преден план, така че се възползвайте.

СКОРПИОН Последната седмица от ноември ви кара да правите смели неща и да регулирате перфекционизма си до непозната за вас степен. Вече сте разбрали, че не е лесно, но важно да го направите. Особено ако други хора разчитат на мисленето ви в професионалната и лична комуникация.

СТРЕЛЕЦ Месецът на рождения ви ден стартира повече от добре, затова дните от тази седмица използвайте да приложите наученото от последната година. То не е никак малко и със сигурност ще ви помогне да оцените хората и възможностите, успели да я направят поне малко по-приятна.

45

КОЗИРОГ Ясно е, че имате добри намерения, но е възможно останалите да не ги приемат за чиста монета. Бъдете ясни и откровени по отношение на всичко, с което се захванете и просто направете онова, за което сте мечтали дълго време. Никога не е имало по-подходящ момент!

ВОДОЛЕЙ И за вас ретроградните периоди приключват в събота, което означава, че ще изясните значението на сигурността в живота си и ще помислите за онова, което по една или друга причина ви кара да не се чувствате в безопасност.

РИБИ Обичате да сте под светлината на прожектора, особено когато сте заслужили мястото си там. Продължете напред, ако нещо не се получава, никой няма да ви съди за грешките. Разбира се, ако сте склонни и вие да не го правите. Поне опитайте.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA