GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 30 НОЕМВРИ - 6 ДЕКЕМВРИ

Първите дни на декември носят със себе си интимност, свежи перспективи и възможности за развитие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 ноември 2020

ОВЕН Бъдете любопитни, адаптивни и с желание за развитие. Романтичното ви минало е добре да си остане само такова, за да се фокусирате върху настоящата си връзка. Тя определено има потенциала да се превърне в нещо много, много специално.

ТЕЛЕЦ Лунното затъмнение тази седмица ще ви фокусира върху интимността във всички нейни проявления. Споделете желанията си с човека до вас, ако искате нещата да потръгнат. Не е трудно, достатъчно е само да пропуснете страха.

БЛИЗНАЦИ Меркурий е във вашата комуникационна зона, а това означава, че сега, повече от всякога, е важно да говорите. Не само за себе си, но и за онези неща, които по принцип криете от останалите. Свалете всички маски и вървете смело напред.

647

РАК Мощното лунно затъмнение ще ви помогне да оставите назад всички неща, които ви пречат да се развивате. Отделете част от времето си тази седмица, за да се фокусирате върху собствените си нужди и тези на близките ви хора. Определено ще ви хареса!

ЛЪВ Обикновено казвате истината, но само тази спрямо вашата гледна точка. Погледнете всички възможни ъгли, преди да говорите смело, защото някои хора може да разберат погрешно амбицията и склонността ви към прибързани заключения.

81

ДЕВА Емоционални сте, а в повечето случаи това не е ваш плюс. Този път обаче не само ще ви помогне да се справите с всички проблеми, но и ще ви накара да общувате с останалите поне няколко пъти по-лесно, отколкото го правите по принцип. Същото важи и за романтиката!

ВЕЗНИ Лунното затъмнение в Близнаци ви предизвиква да споделите всички свои мисли, емоции и желания. Говорете директно, но не забравяйте, че е от основно значение да сте здраво стъпили на земята. Каквото и да говорим, тази седмица се очертава прекрасна.

СКОРПИОН Поне една малка част от ежедневието ви винаги е фокусирана върху финансовата независимост и нейните аспекти на развитие. Тази седмица не е изключение, особено с наличието на нов доход в нейното начало. Може да звучи нелепо, но точно той ще ви накара да се чувствате по-секси.

СТРЕЛЕЦ Опитвате се да сте независими, но нещата не стоят съвсем по този начин. Мислите ви в тази посока ще се променят тогава, когато сте готови да признаете, че емоционалните навици са тези за най-трудно освобождаване, особено когато вече просто не работят.

58

КОЗИРОГ Вътрешният ви мир и стратегията за развитие тази седмица са в пълен контраст, но това далеч не означава, че нещата няма да се развият положително. Имате нужда от подкрепа и сте готови да я получите, стига да признаете, че отборната игра е в пъти по-добра от самостоятелната такава.

ВОДОЛЕЙ Поддържайте връзка само с хората, които ви карат да се превръщате в най-добрата версия на самите вас. Меркурий ще ви помогне да го направите, важно е обаче и вие да се чувствате така. В сряда ще получите интересно предложение - всичко друго, но не и причина да променяте живота си.

РИБИ Лунното затъмнение в началото на седмицата ви носи сигурност и уязвимост, споделете ги с любимите си хора. Има моменти, в които любопитството ви може да граничи с нетолкова добри маниери, така че имайте го предвид, особено в комуникацията с хора, които не познавате добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA