GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 4-10 ЯНУАРИ

Започваме годината със здрав разум, свежи перспективи и специално внимание към хората в обкръжението ни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2021

ОВЕН Меркурий и Плутон тази седмица се насочват към кариерния ви сектор, помагайки да се "покажете" по най-добрия възможен начин. Това важи и за финансовата независимост, която цените високо, но често оставате на заден план за сметка на излишни разходи. Време е за промяна!

ТЕЛЕЦ Телци, тази седмица ще бъдете най-интелигентните и желани събеседници от всички знаци в зодиака. Използвайте благосклонността на звездите, за да си осигурите сбъдването на желаните цели. Разбира се, няма как да го направите, ако все още гледате към миналото, така че смело напред.

БЛИЗНАЦИ Обърнете гръб на хората и взаимоотношенията, които вече просто не носят никакви позитиви в живота ви. Бъдете честни, откровени и директни, но не по онзи арогантен начин, по който сте свикнали да действате. Няма по-красиво нещо от истината.

ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП НА GRAZIA

47

РАК Разбирате отлично приятелите в близкото си обкръжение, но дали те правят същото? Плутон ви предизвиква да потърсите отговор на този въпрос, докато Меркурий е насреща, за да даде една страстна перспектива по отношение на любовния ви живот, който често сте склонни да пренебрегвате. Не и този път!

ЛЪВ От голямо значение е да бъдете внимателни. Всяка крачка, която направите сега може да има реално отражение върху целите и амбициите ви за последните няколко години. Обичате да сте самостоятелни, но помислете дали наистина трябва контролът да е изцяло във ваши ръце.

24

ДЕВА Поставете ясни граници там, където е добре те да съществуват. Не позволявайте на хората да навлизат прекалено много в личното ви пространство, защото ще се опитат да го направят, при това такива с не особено добри намерения. Послушайте приятелите си, те знаят верния отговор.

ВЕЗНИ За вас годината започва със силно магнетизиране към хората и местата, които пазят нежната ви душа в безопасност. В това число влизат сексуалните желания и фантазии, а всички знаем, че често ги оставяте на заден план за сметка на нещо друго. Сега е моментът да им се отдадете!

СКОРПИОН Марс навлиза във вашата зона на романтика, подтиквайки ви да говорите за всичко, което искате и всичко, което НЕ искате. Единственият начин да останете разбрани от хората около вас е да бъдете конкретни, внимателни и в никакъв случай прекалено чувствителни.

СТРЕЛЕЦ Обичате да стоите в центъра на внимание, но помислете какви усилия ще трябва да положите, за да затвърдите това свое място. Помислете и за любовния си живот - човекът до вас може да не се чувства напълно комфортно. Поговорете с него, за да потърсите причината!

57

ЗНАЕТЕ ЛИ С КОИ ЗОДИИ СТЕ... СЕКСУАЛНО СЪВМЕСТИМИ?

КОЗИРОГ Често се сравнявате с останалите, но перфекционизмът рядко е ваше положително качество. Имайте го предвид, когато усетите, че не се чувствате във върхова форма. Заслужавате да се поглезите, първите дни от годината са чудесното време да го направите.

ВОДОЛЕЙ Обичате свободата и прозрачността във всички взаимоотношения, но помнете, че няма как да я получите, ако амбициите ви водят преди здравия разум. В сряда очаквайте интересно предложение от неочаквана персона. Бъдете внимателни!

РИБИ Помислете на кого да поверите доверието си, защото определено може да се каже, че не всички, които го имат, го заслужават напълно. Поставете ясни граници и бъдете откровени в комуникацията си, важно е, ако искате нещата да се получават перфектно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA