Уикендът идва с пълнолуние във Везни

Какво е добре да знаете, за да не останете изненадани от стечението на обстоятелствата?

Трудно е да следите всички разположения на планетите и звездите, но ние сме тук с най-важните моменти, които да имате предвид, ако сте от верните последователи на астрологията.

В края на тази седмица настъпва пълнолуние във Везни, обещаващо много силни емоции и романтика. И не само.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2021

Добре е да имате предвид, че това пълнолуние ще ни предизвика да осъзнаем нещо много важно - взаимоотношенията ни с останалите изискват двупосочна комуникация, баланс, а понякога и компромиси. От основно значение е да открием хармонията между личните си нужди и тези на хората около нас, особено ако се стремим към абсолютно съвършенство.

57

Пълнолунието ще повлияе най-много на кардиналните знаци от зодиака - Овен, Рак, Везни (логично, нали?) и Козирог. Точно те ще се радват на успехите си, докато същевременно търсят начин да бъдат възможно най-много себе си, разчитайки не толкова на логиката и здравия разум, колкото на емоциите.

Важното, което всички знаци да имат предвид е, че трябва да запазят търпение, дори нещата да не се получават "от раз". Също така да не се доверяват на красивите думи и обещания без покритие. Хубавото е, че пълнолунието ще донесе със себе си още хармония, усещане за дипломатичност и способност за провеждане на пълноценни разговори.

Насладете се на уикенда си, очертава се да бъде страхотен и ползотворен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA