GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 5-11 АПРИЛ

Седмичният хороскоп на GRAZIA е тук, отново събрал всичко, което трябва да знаете.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2021

ОВЕН Не премълчавайте онова, което трябва да споделите със света. Слушайте внимателно мнението на останалите, но не забравяйте своето собствено, защото това е шансът мечтите ви да се превърнат в реалност. Вторник е чудесен ден за равносметка.

ТЕЛЕЦ Тази седмица изненадващо фокусът ви се поставя върху взаимоотношенията, които напоследък сякаш пренебрегвате. Помислете дали има причина за това и ако отговорът е положителен - какво е решението на проблема. Може би е вашата гледна точка?

БЛИЗНАЦИ Имате нужда от приятелите си, за да продължите напред. Чувствате се неразбрани и това е напълно в реда на нещата. Голяма част от хората около вас не разбират излишните амбиция и показност, а вие смятате, че това е единственият начин да успеете. Не е така.

РАК Водете с отговорност. Тази седмица сте безстрашни, конкретни и уверени. Нептун ще иска да погледнете отблизо и любовния си живот, тъй като често сте склонни да го оставяте на заден план. Най-доброто стечение на обстоятелствата е осъзнаването, че няма нужда от страх.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ОЧАКВА ВСИЧКИ ЗОДИИ ПРЕЗ АПРИЛ?

57

ЛЪВ Новолунието в края на седмицата ще донесе нова перспектива в живота ви. Не само по отношение на вашите виждания за света, но и за всички куп дребни детайли, които по принцип остават на заден план. Проявете целомъдрие и осъзнатост, ако искате да докажете себе си.

ДЕВА Къде е истината? Често си задавате този въпрос, но той остава без отговор. Тази седмица става дума за интимността и сексуалния аспект на живота ви, на който сте склонни да обръщате по-голямо от необходимото внимание. Замислете се защо е така.

ВЕЗНИ Направете всичко възможно, за да видите голямата картина и малките детайли. Това е начинът да постигнете желаните резултати, докато балансирате с любовта. Уикендът носи със себе си завидна доза секс, така че се възползвайте от нея.

СКОРПИОН Комуникацията с останалите е ключовият момент при големия успех. Култивирайте уменията си и не се притеснявайте да кажете открито, когато виждате нещата по различен от общоприетия начин. Останалите ценят мнението ви високо.

57

СТРЕЛЕЦ Всеки път, в който се движите към неизвестното, усещате, че губите почва под краката си. Останалите искат да чуят вашите емоции, така че не се крийте или преструвайте, че всичко е наред. Уязвимостта е качество, присъщо само на най-силните характери.

КОЗИРОГ От известно време насам категорично отказвате да приемете новата реалност и да се отдадете на човек, с когото да я споделите. Не забравяйте, че щастието е двупосочно и ако има нещо, което да ви накара да бъдете различни, то е любовта.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2021

ВОДОЛЕЙ Търсите стабилност и увереност, но я търсите на грешните места. Изберете подходящите думи и хора и действайте смело. Марс и Нептун ви предизвикват да бъдете храбри по отношение на любовта, така че флиртът не е изключена опция.

РИБИ Няма друго място като дома, нали? Искате да се чувствате в безопасност и това е напълно в реда на нещата. Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт, за да осъществите целите, които сте загърбили за сметка на нещо друго. Точка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA