Знаците, които биха имали щастлива връзка с човек от същата зодия

Противоположностите се привличат, но не и в случаите, когато... ами, просто не се.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 април 2021

Признаваме, че вече е малко банално, но все по-често срещано (стига, може да го проверите във Facebook!) хората да поставят на масата въпроса за зодиите още в самото начало, за да знаят дали астрологията най-накрая им е отредила заветната любов.

Измежду водещите неща, които обаче мотивират встъпването ни в нова връзка, доста често са сходните интереси с човека от другата страна. И въпреки че понякога може да ни се струва, че излизаме с наш двойник, може би тайната на успешната връзка е именно в зодиакалния знак.

Макар че звучи като абсолютно невъзможно двама лъвове да живеят съвместно и щастливо, историята все пак познава примери за зодии, които се чувстват най-добре в компанията на своите астрологични близнаци...

57

РАК & РАК Като грижовните, възпитани и емоционални представители на зодиака, те излизат с всеки, който може да ги накара да се чувстват обичани и специални. Именно защото не получават това от повечето други хора, те често търсят любовта в представители на същия знак, защото знаят, че ще положат еднакви усилия. Най-важното за тях е емоционалната близост и работата върху проблеми, които по един или друг начин са се появили по пътя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ВИНАГИ СА ГОТОВИ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ В ЛЕГЛОТО

57

КОЗИРОГ & КОЗИРОГ Представителите на зодия Козирог имат доста странности и смятат, че единствените хора, които биха могли да ги разберат, са само други Козирози. Единственият начин да се посветят на дългосрочна връзка е когато има поставен акцент върху ценностните системи и всички важни неща в живота. Добрата новина е, че са сексуално съвместими и винаги се стараят да дават най-доброто от себе си.

ВОДОЛЕЙ & ВОДОЛЕЙ Независимият характер на Водолеите е от съществено значение за тях. Срещата и комуникацията с друг представител на тяхната зодия им дава шанс най-накрая да бъдат себе си и да създадат такъв тип взаимоотношения, в които ще са едновременно свободни, креативни, но и влюбени. В крайна сметка има ли нещо по-хубаво от това?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA