GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 10-16 МАЙ

Това е седмицата на положителните разбирания, сексуалните желания и пролетното почистване от негативни емоции и хора.

ОВЕН Обичате да летите в облаците, но е добре тази седмица да стъпите здраво на земята. Особено ако става дума за емоциите ви и това, което те означават за вас. Сбогувайте се с ненужните хора и изживявания. Направете го до четвъртък.

ТЕЛЕЦ Използвайте думите във ваша услуга. Комуникирайте с останалите, за да постигнете ефективни резултати, въпреки че нещата може да изглеждат по различен начин. Не се страхувайте да направите промяна. Сега е моментът тя да ви донесе щастливи емоции.

БЛИЗНАЦИ Тази седмица е време да промените случванията, които ви се струват неуместни. Обикновено действате с разума, а не със сърцето, но какво ако подходите нестандартно? Спрете да смятате, че единствената правилна гледна точка е вашата.

68

РАК Какво искате от любовния си живот? Не е никак лошо да потърсите отговора на този въпрос, без значение дали той ще бъде спрямо представите ви. Истината е, че вероятно се страхувате да дадете начало на нещо ново, но основанията ви са напълно неоснователни.

ЛЪВ Тази седмица е посветена на професионалното израстване във всеки един аспект. В отношенията с колегите, в разговорите с партньорите, дори в разбиранията ви за финансова сигурност. Това е чудесно, стига да намерите правилния начин за бягство от рутината.

57

ДЕВА Ако знаете как да направите нещата по-добре, направете ги. Новолунието в Телец провокира вашите мъдрост и любопитство, така че действайте смело в търсенето на различни алтернативи. Дори да не успеете, ще сте сигурни, че сте дали всичко от себе си.

ВЕЗНИ Имате нужните амбиция и отговорност, но усещате, че нещо ви липсва? Често ли живеете с подобна нагласа? Може би не е лошо да промените възгледите си и да разберете, че колкото по-скоро започнете да живеете за себе си, толкова по-добре ще се чувствате.

СКОРПИОН Фокусирайте се върху важните проекти и се уверете, че няма да допускате грешки. Подходете с разбиране и известна доза "знаеш-ли-къде-е-мястото-ти" към всички хора, готови да поставят способностите ви под въпрос.

СТРЕЛЕЦ Тази седмица изглежда изключително секси. Поговорете с партньора си и обсъдете навиците в спалнята. Случват ли се нещата според установените ви представи за секса? Това важи и за комуникацията в чисто любовен план. Дали не сте прекалено вглъбени в себе си?

57

КОЗИРОГ Престанете да живеете "на сигурно" и поемете рисковете, които си заслужават. Трудно е да оправдаете очакванията на всички, затова го направете само със своите собствени. Лесно е, щом осъзнаете, че няма нужда да бъдете близки с всички хора на света.

ВОДОЛЕЙ Какво означава домът за вас? Може би е даден човек? Или пък усещане? Не е изключено да бъде и желанието за нещо по-различно, интересно и креативно. Ами, постигнете го. Достатъчно е да погледнете напред.

РИБИ Говорете! Често оставяте другите да го правят. Няма как нещата да се случат, ако продължавате да пазите мълчание и позволявате на останалите да поемат нещата в свои ръце. Поемете контрола, но помнете, че не всички ще разберат амбициозността ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA