GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 17-23 МАЙ

Оценете малките моменти и направете онова, за което мечтаете от дълго време.

ОВЕН Престанете да заобикаляте емоциите си за сметка на разума. Важно е да мислите трезво, но не и когато се доверявате трудно на хората и оставате затворени в себе си. Вторник е подходящ момент да започнете нещо ново.

ТЕЛЕЦ Не е лоша идея да вкарате малко дисциплина в ежедневието си, за да постигнете мечтаните резултати. Критичната ви мисъл е голям плюс, но само и единствено, ако гледате на нещата от правилния ъгъл. Съществува ли такъв?

БЛИЗНАЦИ Месецът на вашия рожден ден започва с повишено внимание към научените уроци. Приложете ги на практика и не позволявайте на ретроградния Сатурн да ви контролира. Трудно е да бъдете здраво стъпили на земята, но направете всичко възможно това да се случи.

08

РАК Презаредете, помислите и атакувайте смело. Това правили важи с пълна сила и за любовния ви живот. Може би е време да опитате отново с търсенето на дълбока и значима връзка? Кой знае, може да я откриете на най-неочакваното място. 

ЛЪВ Обичате да сте ангажирани с каузите, които подкрепяте. Най-важната такава в момента е романтичното ви настояще. За да поставите акцента върху него е достатъчно да спрете с мислите за грешките и миналото.

08

ДЕВА Експериментирайте. Правете нови неща, които оптимизират концентрацията и здравия ви разум. До четвъртък ще се научите да виждате детайлите. Не се страхувайте от хората, готови да ви ги покажат.

ВЕЗНИ Често преследвате перфекционизма във взаимоотношенията си. Дали обаче той наистина ви носи онова, което търсите? Знаете истината, но интересно случване в понеделник ще ви я напомни.

СКОРПИОН Седмицата започва с продуктивно отношение към работната ви етика. Помислете дали не можете да направите положителни промени, които да гарантират сигурността ви. Амбицията би могла да бъде плюс.

СТРЕЛЕЦ Време е да оцените любовния си живот. Склонни сте да омаловажавате постижения, чувства и преживявания. Ако сте сингъл, излезте навън в четвъртък и се огледайте. Любовта понякога наистина се крие зад ъгъла.

08

КОЗИРОГ Направете подробен анализ на доходите си и не се впускайте в излишно харчене. Придържайте се към ценностната си система и не позволявайте на нещо незначително да събори психиката ви. Възможно е да се случи в понеделник.

ВОДОЛЕЙ Усещате ли химията с човека до вас? Ако отговорът е положителен, не се страхувайте да бъдете уязвими. Трудно е, преди да сте се доверили на някого, но точно в това се крие красотата на човешките взаимоотношения. 

РИБИ Не отлагайте нищо за друг ден. Идентифицирате се с хората, които сбъдват мечтите си, но понякога се движите на заден ход. Има начин да пазите сърцето си в безопасност, докато едновременно с това гледате само напред.

Фотография: pexels.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA