GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 14-20 ЮНИ

Седмицата ни поднася немалко интересни възможности за развитие и осъзнаване. Останалото зависи само от нас.

ОВЕН Не всичко е въпрос на живот и смърт, колкото и да се опитвате да драматизирате нещата. Спрете за момент, помислете дали подходът ви не е грешен и ако имате нужда от някого, към кого бихте могли да се обърнете. Жокер: може да има неочаквани решения. 

ТЕЛЕЦ Седмицата е изключително подходяща за преследване на всички професионални цели, които имате в личния си списък с желания. В неделя Юпитер ще ретроградира във вашата зона на приятелство. Бъдете внимателни, не всеки има категорично добри намерения.

БЛИЗНАЦИ Новите неща в живота ви могат да се появят, когато сте достатъчно отдадени, за да ги случите. Обожавате чувството на безопасност, но то не е вашето решение този път. Поне не през цялото време. Знаете го, нали?

57

РАК Сезонът на рождения ви ден започва в края на седмицата и ви помага да сбъднете мечтите си. Изключително важно е да подходите със знанията на миналото, но да бъдете отворени към всякакви нови преживявания, които може да ви донесат all the best.

ЛЪВ Вложете отношение в любовната си връзка, защото често оставяте човека до вас с впечатлението, че не ви пука. Знаете отлично, че не е така, но от време на време не е лошо да го показвате. Особено в края на седмицата, когато Юпитер се насочва към вашата зона на интимност.

57

ДЕВА Погледнете подробностите отблизо. Понякога именно те са отговора, от който имате нужда, за да разрешите целия "пъзел". Не забравяйте да отделите време за приятелите си, защото има значение, когато им показвате любовта си.

ВЕЗНИ Увереността ви отива. Сега е моментът да експериментирате с рутината и да я превърнете в механизъм, който работи във ваша полза. Оформете характера си спрямо действителността и действайте смело, без значение дали усещате нещата така.

СКОРПИОН Бъдете отворени към хората, които ви карат да се чувствате емоционално сигурни. Култивирайте навиците, гарантиращи, че пазите автентичността си. През по-голямата част от времето не е лесно, но пък си заслужава. Поне накрая.

СТРЕЛЕЦ Подробностите. Обичате ги, търсите ги, измисляте ги. Може да звучи прибързано, но е важно да спрете да гледате през собствените си розови очила. Действителността е различна, особено ако решите да я осъзнаете с помощта на партньора си.

57

КОЗИРОГ Пазите всички детайли от вътрешния си екзистенциален свят на тъмно и далеч от хората. Това оставя впечатлението, че сте надменни, студени и дори неприятни за общуване. Пробвайте да се разчупите и не забравяйте, че противоположностите се привличат.

ВОДОЛЕЙ Обикновено лекувате емоционалната си болка с пари. В това няма нищо лошо, стига да познавате границите и да не правите куп необмислени покупки. Амбицирайте се да не позволявате финансовия и любовният аспект на живота ви да бъдат толкова обвързани.

РИБИ Сложете край на комуникациите, които не ви помагат да станете по-добри. Смелостта е сложно за овладяване умение, особено когато боравите с него като оръжие. Никой не иска да се съобразява с вас, щом вие не го правите с останалите. Толкова е просто.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA