GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 2-8 АВГУСТ

Новият месец ще ни покаже голямата разлика между "аз" и "ние". Какво още?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 август 2021

ОВЕН Тази седмица Сатурн ви предизвиква да оцените рисковете, които поемате. Помислете дали си заслужават или в повечето случаи става дума за напразни усилия и излишен разход на емоции. До неделя ще имате отговор на въпроса, дори да не го търсите.

ТЕЛЕЦ Каква роля има сърцето в професионалните ви взаимоотношения? Може би не е лоша идея да овладеете емоционалната интелигентност на работното място, но пък именно чувствата имат шанса да се окажат онова, от което се нуждаете искрено. Вторник е особено специален ден.

БЛИЗНАЦИ Обикновено гледате или голямата картинка, или детайлите. Защо не пробвате и с двете? Така ще сте сигурни, че следвате своята визия за нещата, но и ще знаете, че не оставяте врагове зад себе си. Помнете, че амбицията е прекрасна, но е възможно останалите да не я разбират.

00

РАК Рискът или доверието е на първо място за вас? По принцип природата ви не стимулира големите експерименти, но сега е моментът да действате, ако искате да промените нещо. Имате доверието на близките си хора, а може да се окаже, че някои са по-близки от очакваното.

ЛЪВ Хей, дойде времето за вашия рожден ден! Навлизате в месеца уверено, прилагайки богата гама от знания и умения, но дали те са достатъчни, за да осъществите онези най-смели мечти? Отговорът вероятно няма да ви хареса, но пък ще ви накара да оцените постигнатото още повече.

00

ДЕВА Мислете цялостно и не задълбавайте в това кой какво е казал и защо го е направил. Неделното новолуние в Лъв ще сложи край на серията от лоши настроения, които обясняват вашето специфично мислене напоследък. Може би е дошъл моментът за съвсем ново начало?

ВЕЗНИ Понеделникът започва с болезнена тема - знаете ли кои са хората, на които може да разчитате изцяло? Разбира се! А знаете ли дали те могат да разчитат на вас? Няма нужда да се самобичувате, ако отговорът е отрицателен. Просто се постарайте да го промените.

СКОРПИОН Приемете всички свои недостатъци, ако искате нещата да се случат. Никой не се интересува от дребните, излишни и напълно първосигнални промени, които бихте направили в себе си. Наистина никой! Дали просто не търсите оправдания?

СТРЕЛЕЦ Не оставяйте извън светлината на прожекторите, но и не се старайте да бъдете там на всяка цена. Това правило важи особено силно за любовния ви живот, където винаги се стараете да бъдете водещата сила. Ами ако оставите човекът до вас да поеме контрола?

00

КОЗИРОГ Бягате от дълбоката интимност и в това няма нищо лошо, защото знаете, че просто се доверявате трудно. Добре е обаче да сте наясно кога е трудно и кога - просто защото не искате да го направите. Има ли причина да се страхувате от обвързване?

ВОДОЛЕЙ Емоциите ви наистина могат да помогнат в овладяването на удоволствието и генералното съществуване. За да се случи това обаче, ще трябва да подходите с цялата интелигентност на света и най-вече с желание за промяна. 

РИБИ Направете разликата между "аз” и "ние”. Останете здраво стъпили на земята и действате в посока "отборна игра”, колкото и трудно да ви се струва. Рутината може да е нещо хубаво и спокойно, но дали ви върши работа, когато говорим за щастие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA