GRAZIA Седмичен хороскоп: 1-6 ноември

Желана или не, равносметката е най-важното случване в първите дни от новия месец.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 ноември 2021

ОВЕН Скоро не е имало по-подходящ момент да заявите себе си и да застанете в центъра на внимание. Направете го с ясната нагласа, че за да се задържите там, със сигурност ще трябва да положите усилия. Вторник е чудесен ден за нови възможности.

ТЕЛЕЦ Новолунието в Скорпион този четвъртък е вашето време да покажете на Вселената какво искате от любовния си живот. Доверие? Романтика? Не забравяйте, че първата и основна стъпка в здравите взаимоотношения е двустранният компромис.

БЛИЗНАЦИ Не е никак лоша идея да слезете на земята и да се погрижите за себе си. Наистина. Правите много неща или поне си мислите така, докато се вкарвате в негативен шаблон с желанието за още и още. Отдавна не ви върши работа!

57

РАК Чували сте, че противоположностите се привличат, но никога не сте вярвали в истинността на това твърдение. Може би с право. Меркурий влиза в знака на Скорпион този петък, което за вас означава само едно - говорете смело и бъдете уверени. Ще ви забележат.

ЛЪВ Къде е домът ви? Може да звучи банално, но отговорът е там, където е сърцето. В превод: не бягайте далеч от семейството си, колкото и натоварваща да е комуникацията понякога. Изчистете недоразумения от миналото, тъй като има опасност да изплуват наяве.

57

ДЕВА Тази седмица ще бъдете най-очарователните и магнетични събеседеници, за които някой може да мечтае. Използвайте неочаквания прилив на сила, за да изговорите премълчаното и да се озовете стъпка по-близо до осъществяването на мечтите си.

ВЕЗНИ Склонни сте да направите много, за да постигнете така бленуваната финансова независимост, но оставяте негативно впечатление. Внимавайте с думите и действията си. Петък е денят за равносметка в любовен план - каквото и да се случва, проявете искреност.

СКОРПИОН Месецът на вашия рожден ден започва с любопитство. Любопитство какво би могло да бъде, ако сте заговорили онзи човек преди 10 години. Любопитство какво ли ще е бъдещето, ако приемете онова интересно предложение. Обмислете добре, но действайте със сърцето.

СТРЕЛЕЦ Каквото и да се случва в живота ви, от време на време просто се връщате в миналото. Оставете хората и преживяванията там. Припомняйки си ги, наранявате не само вас, но и онези около вас, на които наистина им пука. Седмицата е страхотна, насладете ѝ се!

75

КОЗИРОГ Ако някой ви е споделил важна тайна, опитайте се наистина да я запазите такава. Склонни сте да говорите и сякаш не се интересувате толкова много от чуждото мнение, но това може да ви донесе голям проблем, чието разрешаване ще се случи по-трудно от всичко досега.

ВОДОЛЕЙ Влизате с предразсъдъци във всички връзки и това е причината по-голямата част от тях да приключват с трагичен край. Възможно е да срещнете нов човек в началото на седмицата, пробвайте да го опознаете, преди да се заговорите за бъдещето.

РИБИ Свободата понякога е равна на несигурност. Така де, имате цялата свобода да направите каквото поискате, но няма как да очаквате категорични резултати. Помислете дали човека до вас е щастлив с настоящите ви взаимоотношения.

Фотография: pexels.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA