GRAZIA Седмичен хороскоп: 15-21 ноември

Средата на ноември е изключително подходящ период да започнете с равносметката на изминалата година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 ноември 2021

ОВЕН Пробвайте да оставите в миналото предишните си връзки. Неслучайно са приключили, а вкарвайки ги отново в сегашните взаимоотношения, единствено може да нараните себе си и любимите си хора. А определено не го искате.

ТЕЛЕЦ Първото затъмнение в Телец от 2014 г. насам е този петък. Точно то ще ви помогне да осъществите пълна трансформация и да започнете на чисто. Използвайте силата на въображението в момента, в който започнете да се въртите на 180 градуса.

БЛИЗНАЦИ Противоположностите се привличат. И докато всички други знаци в края на седмицата ще започнат да вървят към светлината на прожекторите, вие ще се затворите в себе си и ще потърсите взаимоотношения доста по-различни от тези, които сте имали досега.

57

РАК Разберете кои приятелства отдавна не са такива и на кои трябва да обърнете повече внимание. За вас сезонът на Стрелец започва с изследването на стратегии и рутини, които ще ви помогнат да оптимизирате цялостното съществуване. Поемете си въздух.

ЛЪВ Тази седмица сте изцяло фокусирани върху професионалното си развитие. Погледнете в перспектива всички възможни сценарии и какво ще ви е необходимо за тяхното осъществяване. Внимавайте с колегите си, част от тях имат друго виждане за нещата.

57

ДЕВА Ако знаете как да направите нещата по-добре, направете ги. Ако искате да кажете истина, кажете я. Въпреки че се стараете да показвате точно обратното, чуждото мнение ви вълнува искрено. Опитайте се да го оставите на заден план в следващите три седмици.

ВЕЗНИ Къде е истината? Защо се опитвате да я скриете? Отговорите на тези два въпроса ще откриете в рамките на седмицата. Няма да се случи директно, а по-скоро изненадващо. Гледната ви точка се е променила много, има ли конкретна причина? Да, има.

СКОРПИОН Необходимо е доверие, ако искате да преминете от познатото банално към рисковото неизвестно. Трябва обаче да го направите, ако искате да развивате себе си и усещането за финансова независимост. Сряда е страхотен ден за първата стъпка.

СТРЕЛЕЦ Петъчното лунно затъмнение ще ви накара да концентрирате енергията си в осъществяването на цели, които имате от години насам. Месецът на вашия рожден ден започва с пряко усещане за автентичност и безпогрешна откровеност. Хей, изглежда страхотно!

57

КОЗИРОГ Уязвимостта не е слабост. Колкото и да се опитвате да я квалифицирате като такава, тя просто показва, че сте живо човешко същество с емоции и разум. Няма лошо да имате самочувствие, но не забравяйте, че то невинаги се приема като положително качество.

ВОДОЛЕЙ Месецът пред вас е най-социалният, който може да си представите. Макар да звучи леко плашещо на фона на всичко, опитайте да се забавлявате с приятелите си. Цялата палитра от емоции ще ви накара да започнете новата година със съвсем свеж поглед.

РИБИ Поемайте рискове, ако държите нещата да се случват според собствените ви представи за тях. В четвъртък ще се наложи да разрешите любовен проблем, чието слагане на масата по-скоро е ваша инициатива. Внимавайте с думите и действията!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA