GRAZIA Седмичен хороскоп: 13-19 декември

Да обобщим: интересни емоции за Рибите, приятна откровеност при Девите и празнично настроение за всички.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2021

ОВЕН Може да се каже, че тази седмица Марс ще ви отведе на своеобразно пътуване, което да ви покаже правилния път в професионален план. Възможно е да се наложи да промените гледната си точка, за да се разберете с останалите.

ТЕЛЕЦ Внимавайте с онова, което, по една или друга причина, е останало неизказано. Фокусирайте вниманието си върху подтекста и опитайте да насочите директността към други аспекти от живота си. Има ли нещо, което ви притеснява?

БЛИЗНАЦИ Противоположностите се привличат и колкото и да опитвате да не се съгласите с това твърдение, то е абсолютната истина. Не е никак изключено да се окаже, че дадена част от неуспехите ви до този момент се дължат именно на вашата особена упоритост.

4„

РАК Меркурий влиза в Козирог, което за вас означава само едно - по-ясна визия по отношение на любовта. Съботното пълнолуние в Близнаци ще ви освободи от мислите, чувствата и моделите на миналото, така че следващата стъпка зависи само и единствено от вас.

ЛЪВ Обикновено не сте от хората, които мълчат, когато усетят нещо нередно, но тази седмица сякаш не сте съвсем вие. Каква е причината? Възможно ли е да бъде притеснение от финансов характер? Или пък нещо съвсем различно? Каквото и да е, временно е.

4„

ДЕВА Способността да бъдете емоционални не е слабост, Деви! Тази седмица звездите ще ви покажат, че останалите оценяват високо вашите моменти на искреност. Пълнолунието в Близнаци в събота ще донесе промяна в работен план или пък съвсем нова възможност.

ВЕЗНИ Границите са там, където ги поставите вие. Хубаво е да знаете къде започва и къде свършва професионалният ви живот. Същото важи и за любовния такъв. Постигането на хармония няма как да мине без известно примесване на двете, но бъдете особено внимателни в четвъртък.

СКОРПИОН Сигурно ще прозвучи директно, но слезте на земята и осъзнайте на какво се дължат проблемите. Въпреки че обикновено имате реалистичен поглед към нещата, понякога сте склонни да се самозаблуждавате и това може да ви изиграе лоша шега.

СТРЕЛЕЦ Последната седмица от вашия специален месец започва и свършва с интересна динамика в романтичен план. Потърсете нови начини да разнообразите случващото се в леглото, но в никакъв случай не позволявайте то да бъде основният елемент във взаимоотношенията ви.

„4

КОЗИРОГ Декември означава, че е дошло времето за детокс. От хора, които вече нямат място в живота ви. От контакти, които обикновено не използвате. Дори от социалните мрежи, където винаги държите всичко да е перфектно. Пробвайте поне за два дни. Ще си струва.

ВОДОЛЕЙ Обичате да водите и да държите контрола в ръцете си, но от време на време не е лоша идея да го оставяте на някой друг. Така ще може да погледнете себе си отстрани и да продължите напред с доста по-ясна визия за това какво е добре да правите и какво - не.

РИБИ Тази седмица сте особено емоционални, което отчасти се дължи на наближаващите празници. Налице обаче са и други фактори. Не се опитвайте да принизявате различните страсти, те ще ви помогнат да продължите напред и да осъзнаете, че сте повече себе си, когато чувствате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA