Този път Свети Валентин носи любов, но и страхотни награди

Любов към самите нас. Любов към природата. Любов към споделените моменти, които Bulgaria Mall подарява за празника.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2022

14 февруари отдавна не е просто ден от годината, в който да демонстрираме чувствата към любимия си човек с плюшени играчки, рози и бляскави подаръци. Всъщност празникът е чудесен момент да покажем колко е важно да подхождаме с любов и грижа към самите нас, към природата и към околните.

Точно това е призивът на приятелите ни от Bulgaria Mall, които между 4 и 14 февруари ни изненадват със специален зелен кът.

В него ще откриете малки пакетчета семена, които може да отнесете и засеете вкъщи, а инициативата #LetLoveGrow е интересна възможност за нестандартен поглед към празника, който, по една или друга причина, вече е неизменно свързан със суетата.

57

Фотография: Bulgaria Mall

Ако посетите мола в този период, не пропускайте да си направите снимка, защото може да спечелите страхотни награди от приказното място Thai Spa, с които да зарадвате себе си и дори любимия човек.

Говорим за тай масаж с масла за 1 час за двама, както и гореща арома вана за двама с чаша розе. Има 10 специални награди от Beauty Studio Impress -  5 радиочестотни лифтинга за лице и 5 мезотерапии за подмладяване на кожата и повдигане на лицевия контур. Или пък 10 посещения на солна стая или сауна.

57

За разлика от любовта, където нещата често са сложни, условията на играта са прости. Качете кадъра си от специалния кът в Instagram с #LetLoveGrow до 14 февруари, като не забравяте да отбележите @bulgariamall.

Не че има нужда да напомняме, но е важно профилът ви да бъде отключен, за да може постът да бъде достъпен. Победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 14 февруари в социалните канали на мола.

Нека позволим на любовта да расте. Определено има нужда...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA