GRAZIA Седмичен хороскоп: 7-13 февруари

Да обобщим: равносметки, успешни проекти, преследване на истинската любов. И още!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 февруари 2022

Фотография: Pexels

ОВЕН Няма лошо да търсите стабилност на вече познати места, но понякога се налага да излезете от зоната си на комфорт. Под "понякога", имаме предвид точно в началото на тази седмица. Може да ви се наложи да проведете трудни разговори, но не бягайте от тях. Няма място за страх.

ТЕЛЕЦ Тази седмица интуицията и умението ви за адаптация са на най-високото възможно ниво. Възползвайте се! Ако мислите, че някой се прави на добър приятел, а не е, сега ще е моментът да го отстраните от живота си. Другите може да направят същото. За добро е!

БЛИЗНАЦИ Време е да се отпуснете и да оставите волана в ръцете на някой друг. Всички са наясно, че обичате да държите контрола и да знаете в кой момент какво се случва, но това със сигурност не е работеща тактика. Особено в очите на онези съвсем близо до вас.

57

РАК Границата между очакването и разочарованието е страшно тънка. Знаете го, но сте склонни да я размивате и да се чувствате неудовлетворени. На кого имате доверие? Отговорете си на този въпрос в началото на седмицата. Важен е!

ЛЪВ От изключително голямо значение е да обръщате внимание на детайлите в професионален план. Първо, за да сте сигурни, че няма никакви недоразумения в комуникацията. Второ, за да се уверите кое наистина има значение и носи някакъв смисъл. Изненадите не са изключени.

4„

ДЕВА Ако усещате, че има някой, който ви задържа на едно място, просто го махнете от пътя си. Трудно е да махнете с ръка и да се правите, че нищо не се е случило, но не може винаги да обвинявате себе си. В петък ще се почувствате особено уверени и готови за промяна.

ВЕЗНИ От няколко седмици насам звездите намекват да споделите чувствата си. Защо не го правите? Страхувате се, че ще останете наранени? Не виждате смисъл? Не искате да жертвате интимността? Каквото и да е извинението ви, не се опитвайте да го представите на човека до вас. Той търси искреност.

СКОРПИОН Вярно е, че има няколко неизвестни относно онези мащабни планове, които искате да осъществите на работното място, но това не означава да натискате спирачките. Напротив, подберете внимателно хората за проекта и направете първата крачка. Зависи изцяло от вас!

СТРЕЛЕЦ Какво ви привлича в човека до вас? Какво кара човекът до вас да се чувства привлечен? Сексуалната химия е голяма част от отговора на този въпрос, но не може да бъде единственият правилен такъв. Не и за дълъг период от време, колкото и да се опитвате.

57

КОЗИРОГ Обикновено сте страшно смели и авантюристично настроени, но когато става дума за любов, сякаш променяте цялата си гледна точка. Няма как да срещнете правилния човек, ако не се опитате да го привлечете, дори чисто духовно. Страхотно е, че действате самостоятелно, но няма да е за дълго.

ВОДОЛЕЙ Февруари започна с голямо спокойствие и ще продължи така до самия край. Буквално. Опитайте се да използвате това време, за да направите равносметка и да помислите за грешките си. Най-вече онези в романтичен план, за които се упреквате дълго време след това.

РИБИ Риби, тази седмица за вас започва с желание за нещо ново. Нещо голямо, нещо различно и нещо успешно. Какво е то? Може би е онзи проект, който отложихте преди две години? Или съвсем ново бизнес предложение? Какъвто и да е правилният отговор, очаква ви фурор.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA