5-те любими Insta животни на GRAZIA

ДА! И ние знаем, че не е честно да ви показваме само 5, но...

Невена Дякова
Невена Дякова 12 февруари 2022

... тези 5 домашни любимци са първото, за което се сещаме, когато си помислим за животни-инфлуенсъри. 

Можем да прекараме часове, заровили поглед във фийда им, гледайки реакции, сладки муцунки и шикозно-забавни аутфити.

1. @my_aussie_gal

Започваме класацията без връх и дъно със Сикрет, уникалната австралийска овчарка от щата Вашингтон, която сякаш умее всичко - от това да прави йога, през това да играе дженга или... да сади цветя, както в клипчето по-горе. За съжаление, наскоро стопанката й Мери сподели, че Сикрет страда от тежка форма на рак, затова всички в екипа стискаме палци и изпращаме позитивна енергия за бързо възстановяване! Get well soon, Secret! 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО НАМИРАМЕ ЖИВОТНИТЕ ЗА ИСТИНСИК ОЧАРОВАТЕЛНИ?

2. @stefanaxolotl

Какво точно е аксолотъл, ще попитате? Водна амфибия, чийто естествен хабитат е езеро в близост до столицата на Мексико, Мексико сити. Аксолотълите са екзотични животни от рода на саламандрите, чиято популация намалява драстично заради все по-агресивното урбанизиране на природните местности. Много хора обаче ги развъждат като домашни любимци, както е в случая на аксолотъла Стефан. Амфибиите като него са най-често кафяви, но ще срещнете още албиноси с жълтеникав или розов оттенък. 

3. @blancobun

Почти не съществува Fashion или медиен акаунт в Instagram, който да не е използвал снимките на @blancobun. Стартирал без особени амбиции, профилът бързо събира над 200 хиляди последователи в социалната мрежа, утвърждавайки се не просто като място за среща на любителите на пухкави зайчета, но също на всички станали жертва на човешка агресия животни.

4. @a_street_cat_named_benson

Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет - тази изтъркана народна поговорка описва най-добре съдбата на бившето улично коте Бенсън, името на чийто профил е заигравка с оригиналното заглавие на пиесата "Трамвай желание". Всекидневното желание на Бенсън, или по-скоро на стопаните му, е да ни показват колко сладък, смешен и над нещата е той в поредица от забавни аутфити.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОГЛЕД, КОЙТО КАЗВА ВСИЧКО

5. @sun_sim_

Sun Sim, наричана още от екипа ни Пипи Дългото чорапче на всички малтийчета в Instagram, може да усмихне всеки с уникалните си опашлета и дълбоки очи. Никой не може да устои на миловидността й... Дори световни брандове като Pangaia са откривали мотивиращи кадри във фийда на симпатичното корейско кученце.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA