GRAZIA Седмичен хороскоп: 14-20 февруари

Може да усетите определена категоричност в тона на звездите тази седмица, но обещаваме, че е за добро.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2022

ОВЕН Пълнолунието в сряда ще ви провокира да действате по определен начин, който останалите може да не разберат. Спрете за момент и помислете какво искате от случващото се в професионален план. Ще получите интересно предложение. Бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ Телци, тази седмица сте особено емоционални и ще действате изцяло със сърцето, а не с разума. От една страна, това е добре, защото имате нужда от топлина. От друга, постарайте се да не вкарвате твърде много чувства в комуникацията с непознати.

БЛИЗНАЦИ Мислете по-мащабно. Това е решението на почти всички проблеми в момента. Под "мащабно", нямаме предвид нереалистично, а с по-конкретен поглед към бъдещето. На работното ви място може да има някой, който не е съгласен с вашата гледна точка. Защо?

57

РАК Меркурий ви насърчава да изразите на глас всичко онова, което по принцип бихте задържали за себе си. Ако останалите държат да чуят вашето мнение, споделете им го. Същото важи и за комуникацията в романтичен план - няма друг начин.

ЛЪВ През целия февруари ще останете извън светлината на прожекторите, защото отлагате осъществяването на плановете си. Използвайте времето, за да преосмислите нагласите си спрямо тях, а и спрямо света. Ще се наложи да потърсите свое ново Аз.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП НА GRAZIA 2022

57

ДЕВА Навиците са чудесна практика, но не и когато ви вкарват в рутина. Знаете, че от нея се излиза трудно и ще се наложи да се оглеждате за вдъхновение. Спокойно, то идва в края на седмицата и ще ви направи особено привлекателни в очите на партньора. Ура!

ВЕЗНИ Пълнолунието в Лъв тази сряда ще постави акцент върху приятелските взаимоотношения, които заслужават подкрепа. Онези, които ви карат да се чувствате по-добре, макар да сте далеч от добре. Дали обаче въпросните хора получават същото в замяна?

СКОРПИОН Ако смятате, че заслужавате промяна в професионален план, работете в посока нейното случване. Средата на февруари е чудесен момент да покажете своята креативност, а защо не и увереност, когато става дума за вземане на важни решения.

СТРЕЛЕЦ От известно време насам звездите ви намекват да слушате внимателно, вместо да говорите постоянно. Навлизате в нов етап от живота си, доминиран от спокойствие и уравновесеност. Това обаче няма как да се случи, ако продължавате да не виждате по-далеч от носа си.

57

КОЗИРОГ Имате строго дефинирана ценностна система и очаквате останалите да се съобразяват с нея. В това няма нищо лошо. Въпросът обаче е друг. Вие правите ли го? Спрете да критикувате останалите и започвайте промяната отвътре навън.

ВОДОЛЕЙ Помислете отново. Каквото и да правите тази седмица, обмислете го поне два пъти. Отнася се за мейли, разговори и дори вашите лични ежедневни решения. Ако досега сте били склонни да се пускате по течението, сега е най-удачното време да яхнете вълната.

РИБИ Месецът на вашия рожден ден започва в петък, съответно имате време да си отговорите на важните въпроси. Кой съм аз? Какво искам от себе си? Какво искам от човека до мен? Какво искам от останалите? Но най-вече. Защо искам тези неща? Възможно е да има изненади.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA