GRAZIA Седмичен хороскоп: 21-27 февруари

Последните дни на февруари се очертават като особено вълнуващи за всички родени под знака на Козирог.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 февруари 2022

ОВЕН Тази седмица ще ви се наложи да се съобразявате с останалите. Обичате да действате самостоятелно и да обирате всички овации, но помнете, че ключовото в екипната работа е екипът. Единственият начин да избегнете конфронтации е да направите крачка назад.

ТЕЛЕЦ Комуникацията в началото на седмицата ще ви убеди, че хората могат да бъдат особено настоятелни, ако искат нещо от вас. Четвъртък е подходящ момент да се сбогувате с миналото и проблемите в него. Стига, не може да се сещате за тях през цялото време.

БЛИЗНАЦИ Няма как да постигнете големите резултати, ако не започнете с дребните детайли. Онези моменти от комуникацията, които иначе бихте пропуснали или неглижирали. Важи както за случващото се на работното място, така и за ситуацията в личен план.

57

РАК Уязвимостта е вашата най-голяма сила, но внимавайте с онези, които смятат да я използват като недостатък. Противоположностите се привличат, вярно е. Вярно е обаче и че не всеки е склонен да ви подари доверието си. Знаете го от личен опит.

ЛЪВ Постоянно се опитвате да прикриете емоциите си и се държите така, сякаш нищо не може да ви събори. Така ли е наистина? Или просто се свикнали с идеята, че сте по-специални от останалите? Отговорът и на двата въпроса е отрицателен.

57

ДЕВА В сряда ще се сблъскате лице в лице с интересно работно предложение, което може да обещава финансова независимост и дългосрочно развитие. Помислете добре и приоритизирайте. Какво ви кара да се чувствате мотивирани?

ВЕЗНИ Слушайте тялото си. Ако то ви казва, че е редно да спрете за момент, значи е така. Меркурий и Уран ви съветват да действате с разума, а не със сърцето. Поне по важните въпроси в професионален план. Колкото и да е трудно, направете го.

СКОРПИОН Доверете се само на хората, които знаете, че са склонни да направят всичко за вас. Внимавайте с думите и действията си пред непознати, тъй като е повече от възможно някой да остане с крайно погрешно първо впечатление.

СТРЕЛЕЦ От известно време насам въртите взаимоотношенията с любимия си човек в порочен кръг. Откритите разговори са правилния подход при тази ситуация. Ако нещата не се получават, вероятно проблемът не е еднопосочен.

57

КОЗИРОГ Звездите стимулират вашата креативност и ви карат да блестите особено ярко. Това ще ви направи искрено привлекателни в очите на останалите. В случай че сте сингъл, оглеждайте се внимателно през уикенда. Изведнъж може да се окажете във връзка.

ВОДОЛЕЙ Нагласата "всичко или нищо" ви е крайно чужда, защото обикновено избягвате рисковете и вземането на импулсивни решения. Последните дни от февруари са склонни да ви убедят, че и тази гледна точка носи страшно много чар. Ще го усетите в петък.

РИБИ От началото на годината се намирате в застой. Няма как да излезете от него, ако не пожелаете да излезете от него и постоянно търсите причини за неуспеха си. Преди да направите каквато и да било крачка, запитайте се каква е причината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA