GRAZIA Седмичен хороскоп: 7-13 март

Любовна седмица за Скорпионите, успешна такава за Телците и много страстна за всички родени под знака на Лъв.

ОВЕН Обърнете внимание на проектите, които сте започнали, но и към този момент не сте осъществили. Сега е времето да го направите. В случай че се откажете, звездите намекват, че по-скоро ще продължите напред без тях. Ако е важно, действайте.

ТЕЛЕЦ Научете се да приоритизирате. Това е единственият начин да запазите разсъдъка си. Научете се и да балансирате. Само така няма да влизате в излишни конфликти, които нямат абсолютно никаква стойност. Трудна задача, но тази седмица ще се справите с нея.

БЛИЗНАЦИ Всичко ще се случи с течение на времето. От вас само се очаква да бъдете търпеливи и премерено емоционални. Не забравяйте, че останалите винаги имат едно наум спрямо персоната ви. Замислете се. Има ли причина да е така?

57

РАК Получават ли хората около вас нужното внимание? Не се опитвайте сами да търсите отговора, директно ги попитайте. Въпреки че е особено трудно да изразите чувствата си, понякога е важно да го направите, а близките ви ще го оценят. Наистина.

ЛЪВ В първите дни на март всички представители на зодия Лъв ще усетят особена страст и желание за интимност. От сряда нататък това желание ще се пренесе и към партньора ви, така че се възползвайте. Има ли обаче проблем за разрешаване преди това?

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИНТРОВЕРНИТЕ ЗНАЦИ В ЗОДИАКА СА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ПОДОЗИРАТЕ

57

ДЕВА Най-накрая имате възможност да си отдъхнете и да оставите някой друг да свърши по-голямата част от работата. Направете го. В никакъв случай не се опитвайте да контролирате и да държите сметка. Останалите бързо ще ви изключат от плановете си.

ВЕЗНИ Търсили ли сте най-добрата версия на своето Аз? Сигурни сме, че отговорът е ДА. Към края на тази седмица ще сте особено близо до истината, така че се възползвайте както на работното си място, така и в личен план. Не бъдете прекалено настъпателни.

СКОРПИОН Имате нужда от малко романтика. Може да е вечеря на свещи, пътуване или нещо друго, което да ви покаже други измерения на любовта. В сряда може да усетите порив за промяна. Обмислете я добре и обсъдете с партньора. Няма друг начин.

СТРЕЛЕЦ Искате внимание, в това няма нищо лошо. Проблем може да се окаже начина, по който го търсите. Не забравяйте, че понякога малките камъни обръщат каруцата. На пръв поглед странното правило важи с пълна сила за случващото се в отношенията с любимия човек.

57

КОЗИРОГ В началото на седмица ще се чувствате на седмото небе и това ще ви личи. Всички ще искат да говорят с вас, всички ще искат да бъдат вас. Страхотно! В последните дни от седмицата проведете разговорите, които отлагате отдавна. Започнете със себе си.

ВОДОЛЕЙ Каквото и да се случва, стъпете здраво и се опитайте да не летите в облаците. Единственият начин да разрешите проблемите е като мислите аналитично, действате рационално и не слушате непоискани съвети. Внимавайте на кого се доверявате.

РИБИ Звездите ви го намекнаха съвсем скоро, а сякаш продължавате да не ги слушате. Престанете да обръщате поглед към миналото и грешките в него. Няма как да продължите напред, ако постоянно се питате "Ако?". Ако нещо е трябвало да се случи, щяло е да се случи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA