GRAZIA Седмичен хороскоп: 14-20 март

Съвет: внимавайте със спомените и бившите, прекарвайте повече време с хората, които цените високо.

ОВЕН Просто направете първата крачка. Каквото и да означава това, не се страхувайте да поемете контрола в свои ръце и да покажете на останалите лидерските умения, върху които работите толкова усилено в последните няколко години. Сега е моментът!

ТЕЛЕЦ Какво иска сърцето ви? Отговорете си на този въпрос в началото на седмицата, за да няма неприятни изненади. Вярно е, че понякога сте изненадващо рационални, но сега звездите искат от вас да изразите емоциите си ясно и да бъдете смели.

БЛИЗНАЦИ Сверете часовниците си и спукайте балона, в който се намирате от началото на годината. Не всичко е такова, каквото изглежда, а вашата ясно изявена позиция по абсолютно всяка тема ще се приема по-скоро като неприятна, отколкото като амбициозна черта от характера ви.

57

РАК Използвайте думи, ако искате комуникацията да върви гладко и възможно най-ясно. Оставете намеците и в никакъв случай не разчитайте на това останалите да предположат какво мислите по дадена тема. Доста погрешно, а и доста излишно.

ЛЪВ Вървейки плавно към своя край, март ще ви предизвика да разширите хоризонтите си и да опитате нещо ново. Макар по принцип да се определяте като авантюристични натури, напоследък сте влезли в рутина. Сега е времето да се сбогувате с нея и да я целунете за довиждане.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЗИ ЗОДИИ ЛЪЖАТ ЧЕСТО, КОГАТО СА ВЪВ ВРЪЗКА

57

ДЕВА Защо искате да сте навсякъде и да знаете всичко? Опитайте се да разберете корени на страха си и изведнъж ще се почувствате много по-щастливи с това, което вече сте. Така и човекът до вас ще ви види в съвсем нова светлина.

ВЕЗНИ Има ли нещо от миналото, което продължава да ви притеснява? Човек? Ситуация? Определен човек и конкретна ситуация? Игнорирате порива за обръщане назад, защото ще се завъртите в токсичен кръг, от който, както знаете, се излиза трудно.

СКОРПИОН Краят на седмицата ще ви предизвика да обърнете повече внимание на личностното си развитие и да се ангажирате с навиците, които ви карат да се чувствате, но и да изглеждате по-добре. Пролетта ви се отразява страхотно, в това няма спор.

СТРЕЛЕЦ Също като при Телците, и за вас тази седмица звездите са подготвили особена емоционалност. Опитайте да следвате сърцето си, защото само то знае правилния път. Знаем, че сте от хората, които ще се изсмеят на това изречение, но поне пробвайте.

57

КОЗИРОГ Ако можете да направите нещо по-добре, направете го. Ако може да прекарате повече време с хората, които обичате, прекарайте го. В последно време сте отдадени изцяло на случващото се в професионален план и забравяте, че има съществуване отвъд него. Стига!

ВОДОЛЕЙ Опитайте се да разберете останалите. Въпреки че в по-голямата част от времето твърдите, че го правите, знаете отлично, че искате събитията да следват вашето темпо. Дали не се налага да направите промяна в него? Отговорът е ДА.

РИБИ Пълнолунието този петък отваря нова глава от любовния ви живот. Глава, в която ще срещнете човека за вас или ще заздравите още повече връзката със сегашния си партньор. Помнете, че все пак има доза истина в разбирането за привличането на противоположностите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA