Коледната благотворителна акция на Emprove заслужава внимание

Екипът на фондацията ще представи изумителни карти за вътрешна сила, изрисувани от български художници

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 декември 2022

Този петък - 9 декември, от 18:30 ч. в клуб КЕВА, фондация Emprove ще представи първия тираж на комплекта карти "Пробуждане между редовете".

Колодата представлява умалена версия на 30-те вълнуващи истории и илюстрации от изложбата със същото име, която по-рано тази година хвърли светлина върху преживяванията на жени, преминали през емоционално или физическо насилие. Освен естетическа и колекционерска стойност, картите имат и терапевтични ползи, като към комплекта са описани различни видове игри и задачи за себеопознаване, вдъхновение, увереност и кураж.

Emprove

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЗИ ПОПУЛЯРНИ МЪЖЕ ИМА КАКВО ДА ВИ КАЖАТ

На събитието са добре дошли всички почитатели на българското изкуство и поддръжници на каузата на Emprove. Първите 60 човека ще получат като индивидуален подарък една от картите със специално послание. Входът ще бъде свободен, а 1 лев от всяка консумация ще бъде дарение за дейността на фондацията. В духа на предстоящите празници, членовете на фондацията препоръчват картите "Пробуждане между редовете" като прекрасна идея за коледен подарък с кауза.

Посетителите ще имат възможността да опитат специално създадения за повода коктейл Ранобудна, а за допълнително настроение ще се погрижи акустичното live изпълнение на победителката в "Гласът на България" от 2018г. - Ния Петрова NIYA.

Emprove

Колодата карти събира въздействащо изобразително изкуство, родено от истории за женската сила и трансформирано през субективния поглед на артиста.

Още за актуалните проекти на Emprove може да откриете в официалната им Facebook страница и онлайн на emproveproject.eu.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA