Търсите превъзходна свежест? Ариана Лятно предлага превъзходна свежест

Направена е по специална рецепта с ароматен хмел за приятна, лека горчивина и супер пивкост.

13 април 2023

Ариана представя ново (много свежо) пиво с намигване към предстоящите топли и слънчеви месеци - Ариана Лятно.

Лагер пивото е направено по специална рецепта с ароматен хмел, който придава на бирата свежест и приятна лека горчивина, а самият проект е отговор на търсените от консуматорите вкусови характеристики като супер пивкост и по-ниско алкохолно съдържание от 3.8%.

Ариана Лятно е лека бира, подходяща за моментите, споделени с приятели и близки – независимо дали навън, или у дома, когато качеството и вкуса са на първо място. Предлага се в стъклена бутилка за връщане от 330 мл, с интересен и свеж дизайн, както и в кен от 330 мл, и в удобна PET опаковка от 1500 мл.

Ариана Лятно

Стъклената бутилка подкрепя усилията на ЗАГОРКА за ефективно използване на ресурси и търсене на по-добри за природата алтернативи. Благодарение на действия като връщането на стъклени бутилки, консуматори, дистрибутори и клиенти допринасят за свят с по-малко въглеродни емисии, а екипът на бранда призовава всички останали опаковки да бъдат изхвърляни в специалните контейнери за разделно събиране.

"Ариана Лятно е нашата нова линия под марката Ариана, която да отговори на очакванията на консуматорите. Носи лекия дух на лятото и не на последно място е на атрактивна цена. Студено отлежало за още повече свежест и лекота, пивото Ариана Лятно предлага не само страхотен вкус, но и нови формати и опаковки за бирения пазар, които ще привлекат нови потребители към марката и ще направят портфолиото на Ариана още по-конкурентно", сподели Елица Иванова, Мениджър Маркетинг за България в ЗАГОРКА, част от корпорация HEINEKEN.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA