Нека да уловим всеки цвят

18 юли 2023

Фотография: @EventSessions

Всички сме имали поне един от онези неприятни моменти, в които сме съсипвали някоя любима дреха заради неподходящо комбиниране на цветове в пералнята. Обикновено това е мигът, в който осъзнаваме, че винаги трябва да имаме цветоулавящи кърпички у дома, за да не повторим тази грешка.

Сега обаче можем напълно без тях, защото от Sano създадоха гела за пране Maxima Mix & Wash. Неговата технология Color Protector ни позволява да си спестим сортирането на дрехи по цветове и да смесим в една пералня ярки и тъмни тонове, без никакви притеснения, че ще се появят неприятни петна от оцветяване. Хубаво е все пак сред тях да няма бели неща, съветват от марката.

Sano

Уникалната комбинация от ензими и почистващи съставки едновременно с това спомага за премахването на мръсни петна, ако има такива, като ефикасността на гела се запазва, независимо дали перем на 30 или на 90 градуса. А това безспорно допълва предимствата на този препарат, който при редовна употреба запазва не само дрехите, но и цветовете. Всеки, който се е докосвал до продуктите на Sano, знае колко високо е качеството им. Но пък може би не предполагате, че името на израелската марка, създадена на улица "Леванда" в Тел Авив преди петдесет години, означава "здраве" и произлиза от поговорката "mens sana in corpore sano", което означава "здрава душа в здраво тяло".

Sano

Точно това здраво тяло обаче обичаме да го обличаме с красиви тоалети. Затова по време на официалното представяне на Maxima Mix & Wash имахме възможност да се срещнем със Сузана Бойчева, която е консултант по облекло и личен стилист. Тя ни запозна с така наречения цветови анализ, който ни помага да изберем онези нюанси, които ни подхождат най-много спрямо това какви са косата, кожата и очите ни.

Онези, които ни карат да сияем и да не изпадаме в ситуацията "пълен гардероб, а нищо за носене". Освен че носим само 20% от дрехите си в него, се оказва, че у нас най-много се продават моделите в черно, а с колко много други цветове и нюанси всъщност можем да освежим стайлинга си. Малко смелост ни трябва и перфектния гел за пране, с който да ги запазваме по най-добрия начин!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA