Здравословният начин на живот е възможен в градски условия

У дома на хотел: Комбинацията е възможна, а вдъхновяващият прием е от Испания.

Тита Найденова 30 септември 2023

Емпатия, хармония, релакс, благодарност и благородство са първите думи, които ви идват наум, когато прекрачите прага на необикновеното място, събрало в едно хотел, спа, йога и здравословно хранене.

Son Fogueró е името на баланса, който проговаря благодарение на мечтата и усилията на една семейна двойка. Той е дизайнер, а тя – лекар, и заедно създават хотел, в който посетителите се чувстват като у дома си.

Екохотелът е рожба на многогодишните търсения на наследниците на стара фамилия от Майорка, които използват завещаната от предците им стара ферма, за да реализират своята мечта – хотел с 12 стаи в малкото градче Maria de la Salut, разположено в сърцето на средиземноморската перла, на около 40 километра от Палма де Майорка.

Son Fogueró Испания

Архитектурните решения и интериорният дизайн са дело на собственика Давид Хофра, който е създател на международна компания за мебели Dareels, а идеите, свързани със спа и йога центъра, идват от романтичната му половинка Инес Алемани. И двамата са категорични, че хотелът е плод на любовта им и двамата са оставили сърцето си в общото начинание.

Те са прекрасен пример за „ненапразните усилия на любовта", чиито плодове ще берат онези, които изберат адреса на щастието в Майорка. Въпреки че е много нов на картата с интересни хотели в Испания, Son Fogueró има слава извън пределите на страната. Няколко пъти са гостували групи от САЩ и Германия, които препоръчват мястото на хора със сходни интереси – здравословен начин на живот и уелнес туризъм.

Son Fogueró Испания

Допълнителен бонус е голямата градина около хотела, която осигурява естествена защита от всички вътрешни безпокойства, дремещи у посетителите. Веднъж прекрачили прага му, усещате баланс и прегръдка, категорични са създателите му. Адресът на здравето и хармонията привлича с неудържима сила и някои от звездите в Испания, които избират мястото заради възможността да останат незабелязани зад портите му. Собствениците обещават не само духовен комфорт, но и блаженство за тялото с многобройните и интересни процедури – масаж, сауна, плуване в басейн и консултация с лекар и препоръчване на диета и лечение при необходимост.

Son Fogueró Испания

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA