Едгар Рамирес е новият Д-р Смърт

Вторият сезон на хитовата поредица стартира на 5 февруари по STAR Channel.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 февруари 2024

Фотография: TM and © 2023 Peacock TV LLC. All Rights Reserved 

Венецуелският актьор Едгар Рамирес е новият д-р Смърт в едноименния хитов сериал на STAR Channel, който се завръща с втори сезон от 5 февруари.

Този сезон на поредицата, базиран на подкаста Wondery, ни среща с д-р Паоло Макиарини, италиански гръден хирург, известен с постиженията си в поставянето на импланти, които го превръщат в лидер в областта на регенеративната медицина. Именно заради успехите си, той получава прозвището "Човекът-чудо".

Едгар Рамирес и манди мур д-р смърт

Това е така, докато не се запознава с тогавашния продуцент на новините на NBC Бенита Александър, която започва да снима специална двучасова продукция, което проследява нестандартните му техники. В ролята на Бенита влиза самата Манди Мур.

Едгар Рамирес  д-р смърт

След като се запознават и започват да работят заедно, Александър признава, че се е "влюбила лудо" в лекаря. Следва поредица от обрати и неочаквани събития, които променят съдбата ѝ завинаги. Докато тя научава докъде ще стигне Паоло, за да защити тайните си, група лекари от другия край на света правят собствени шокиращи открития, които поставят под въпрос всичко, свързано с работата му и него като почитан специалист в медицината. Той не само е позорно уволнен, но и след поредното разследване, се стига до заключението, че лекарят е действал неправомерно.

Едгар Рамирес и Манди Мур в Д-р Смърт

Гледайте "Д-р Смърт" - всеки понеделник, от 22:00 в ефира на STAR Channel.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA