Сидни Суини ни отвежда на зловещо пътешествие с "Непорочна"

Новата продукция идва на голям екран на 22 март.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 февруари 2024

Фотография: Форум Филм

Изглежда това ще е годината на Сидни Суини, която ще ни зарадва с пореден филм с нейно участие.

След романтичният Обичам да те мразя, младата звезда на Холивуд ще ни понесе на едно зловещо пътуване до дълбините на вярата, мистериите и човешката психика с лентата Непорочна. Режисиран от Майкъл Мохан, този психологически хорър разклаща религиозните ни схващания и ни напомня за мрака, който се крие дълбоко в тях. Предстои ни да преосмислим всичко, в което вярваме, от 22 март.

Сидни Суини в Непорочна

Историята в Непорочна ни среща със Сесилия (Суини) – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е... заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие...

Режисьор на Непорочна е Майкъл Мохан (The Voyeurs), сценарият е на Андрю Лобъл, а продуценти са Дейвид Бернард, Сидни Суини, Джонатан Давино, Теди Шуорцман, Майкъл Хаймлер. В ролите са Сидни Суини, Алваро Морте, Симона Табаско, Бенедета Поркароли, Дора Романо, Джорджо Колангели и др.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA