Aриана Гранде възпява разбитото си сърце и търсенето на любовта

Новият албум на певицата "разказва" за трудните й моменти в личен план.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 март 2024

Фотография: Animato Music/UMG

Ариана Гранде разголва душата си и поставя ново начало с дългоочаквания си седми студиен албум "eternal sunshine".

Поп дивата стига до онези струни на нейния интимен свят, задавайки въпроси като "Как мога да разбера дали съм в правилната връзка?" и "Ще мога ли да открия истинската любов?" На 30 години Ариана вече не е толкова убедена, че някога ще разбере дали съществува вечната любов. "eternal sunshine" е откровено търсене, албум за раздялата, в който певицата се ориентира към новото начало с някои от най-изобретателните песни в кариерата си досега. Тя се справя със силните чувства на разбитото сърце и преминава между моменти на устойчивост, приемане и надежда за бъдещето.

Ариана Гранде

След като поставя основния въпрос, певицата прекарва следващите няколко песни в борба за себе си и за връзката си. В "Bye" тя е повече от готова да се откаже, а "Don't Wanna Break Up Again" рисува портрет на пренебрежителен партньор, който знае, че трябва да си тръгне, но все още няма смелост. Началните песни са с поп звучене от 70-те години на миналия век, като Гранде изпълнява най-добрата си имитация на Даяна Рос. Заглавното R&B парче "Eternal Sunshine" се впуска още по-дълбоко в болката. Ариана иска да "изтрие мислите си", както във филма от 2004 г. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", на който е кръстен и албумът. Последните четири песни в "eternal sunshine" са едни от най-силните в кариерата на Grande. 

Седмият студиен албум на Гранде излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group, а първият й сингъл от него "yes, and?" вече дебютира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза осмия #1 и двадесет и първия Top 10 хит на Ариана в чарта.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA