Ариана Гранде се завърна с нов сингъл

Певицата направи 3-годишна пауза от музикалната сцена.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 януари 2024

Фотография: Animato Music

Ариана Гранде започва ударно своята нова година. Тя издава и първият си самостоятелен сингъл от повече от три години насам.

Дългоочакваното парче, озаглавено "yes, and?", изненада феновете на изпълнителката със своето хаус-поп звучене, вдъхновено от хита "Vogue" на Madonna от 1990 г. Видеото се оаква да се появи до броени часове. Тя е написана и продуцирана от Гранде с дългогодишните сътрудници Max Martin (най-успешният автор на песни и продуцент през последните 25 години, от Бритни Спиърс до The Weeknd) и Ilya Salmanzadeh. 

С новата си песен, Ариана подготвя своите фенове за предстоящия си нов албум, който ще излезе по-късно през 2024 г. В последните години певицата участва в няколко хитови сингъла - ремиксите на The Weeknd на "Save Your Tears" и "Die for You" и колаборацията ѝ с Лейди Гага "Rain on Me", но не е издавала самостоятелна песен от шестия ѝ албум "Positions", който излезе през от 2020 г.

В момента Ариана работи по адаптацията на Universal за големия екран на хитовия бродуейски мюзикъл "Wicked", в която изпълнителката разкрива своя актьорски потенциал и влиза в ролята Glinda.


 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA