"Пришълецът" се завръща

Гледаме най-иконичното извънземно чудовище само по кината през август.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 март 2024

Фотография: Форум филм

Може би най-иконичното извънземно чудовище в историята на киното се завръща на големия екран със свръхочаквания Пришълецът: Ромул. Това ще се случи в разгара на лятото, когато ще се пренесем в студените и мрачни предели на безкрайния космос, където дебне невъобразим ужас.

Начело на смразяващия фантастичен трилър застават режисьорът на хорър хитовете Не дишай и Злите мъртви Феде Алварес и ненадминатия Ридли Скот в ролята на продуцент, които връщат изключително популярния франчайз Пришълецът обратно към корените му.

Пришълецът: Ромул

Действието се развива между това на емблематичните първи два филма от поредицата – ненадминатите класики Пришълецът на Ридли Скот и Пришълците на Джеймс Камерън. Историята ни запознава с младия екипаж на космическия кораб "Ромул", който изследва най-затънтените кътчета на изоставена космическа станция и се изправя лице в лице с най-ужасяващата форма на живот във Вселената.

Първият трейлър на Пришълецът: Ромул вече е факт. И макар едва-едва да открехва вратата към събитията във филма, напрегнатата му атмосфера и цялостният дизайн на продукцията обещават космическия ужас, за който феновете мечтаят от години. А за тези, които за първи път се сблъскват с безпощадния ксеноморф, нищо вече няма да бъде същото... 

Писъците започват с Пришълецът: Ромул на 16 август в кината и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA