"Имението Милф" провокира с нов сезон

Група от секси, успешни дами се впуска в търсене на любовта.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 април 2024

Фотография: WBD

Сензационната поредица на TLC "Имението Милф" отново ще провокира. Задава се сезон 2, чиято премиера е на 8 май от 21 ч. 

Нова група секси, успешни зрели дами търсят своя шанс за любов в поредица от интригуващи епизоди, защото втори сезон обещава шокиращи обрати и много неочаквани изненади. Очакват ни много забавления и искрени моменти.

Ще видим участничките в зашеметяваща хижа на брега на езеро, където ще се борят да спечелят срещи с ергена, на когото са хвърлили око. За да задълбочат романтичните си връзки, те ще се впускат в куп състезания - от щафетни състезания до борба в кал. Няма да липсват и шокиращи новопристигнали, изумителни тайни, изненадващи напускания и безброй емоционални вихрушки през целия сезон. 

Имението Милф

Имението Милф
​​​​​​​
Сред дамите са 45-годишната бивша стриптизьорка Барби, която сега е маркетинг директор; 45-годишната Кристина, която търси любовта, след като 20-годишният й брак приключва с развод; 48-годишната гримьорка Кристал; 51-годишната вечно усмихната Джейми; 59-годишната инструкторка по пилатес Кели и директната и напориста, но по най-добрия възможен начин, 50-годишна Ланет. 

Премиерата на втори сезон на "Имението Милф" е на 8 май, а всяка сряда ще можем да гледаме следващия епизод.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA