Вдигаме залозите с "Лоши момчета: Всичко или нищо" и печелим награди

Най-експлозивната част до момента вече е в кината, 4DX и IMAX.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 юни 2024

Фотография: Форум Филм

Любимите ни Лоши момчета Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат на големия екран с Лоши момчета: Всичко или нищо.

Лоши момчета: Всичко или нищо

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от "отвъдното", двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители, или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.

Лоши момчета: Всичко или нищо

Към Уил Смит и Мартин Лорънс, се присъединяват и Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и др. Режисьори на Лоши момчета: Всичко или нищо са Адил Ел Арби и Билал Фалах (Rebel, Лоши момчета завинаги), сценарият е дело на Крис Бремнър (Лоши момчета завинаги, The Man from Toronto), а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит.

Лоши момчета: Всичко или нищо

Ако и вие искате да се потопите в това страхотно приключение, с приятелите ни от Форум Филм България сме подготвили оригинални награди от филма - спортен сак и тениска. 

Лоши момчета: Всичко или нищо - игра награди

Условията, наградите и всички подробности около играта ще откриете на официалната ни Facebook страница. Крайният срок за участие е до 11 юни включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на следващия ден.

Вдигаме залозите с Лоши момчета: Всичко или нищо - вече в кината, 4DX и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA