Любо Киров е първият български изпълнител с концерт в Max

Премиерата ще бъде на 1 юли в стрийминг платформата.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 юни 2024

Любо Киров е първият български изпълнител, който влиза със запис на концерт в съдържанието на стрийминг платформата Max.

Феновете на звездата ще могат да гледат един от трите му поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година. Той ще бъде достъпен от 1 юли в платформата в селекцията "Български продукции", в която има съвременни родни пълнометражни и кратки филми, както и сериали. Концертът на Любо Киров ще бъде и в селекцията от музикално съдържание на платформата сред изпълнители от световен мащаб като Lady Gaga, The Weekend, Lizzo и др. В допълнение към него ще е достъпен и кратък документален филм, който показва "Турне 2023" зад кулисите.

Любо Киров по Max

"Винаги съм искал да бъда точно този музикант, който съм в момента. Ако музиката те прави жив, просто не се отказваш. Няма лесен път за успех. Има път, който трябва да извървиш, ако наистина обичаш нещата, които правиш", споделя Любо Киров.

За българския екип на Warner Bros. Discovery добавянето на първи концерт на един от най-обичаните български музиканти е заявка за нов жанр в селекцията с локални продукции в Мах, и дава възможност на още по-многобройна аудитория да преживее едно музикално събитие от комфорта на собствения си дом.

"Българските продукции често са сред топ 10 най-гледано съдържание в платформата в премиерните си седмица и месец, което показва нуждата и интереса на аудиторията към тях и ги прави пълноценно-конкурентни у нас на международно признати заглавия. Надяваме се "Любо Киров - Концерт в София 2023" да продължи тази успешна линия", споделят от бългрския офис на WBD.

Любо Киров по Max

Именно "Турне 2023" стана най-продаваното събитие на поп изпълнителя за миналата година в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Тази година отново обещава да бъде повече от успешна за Любо Киров. Предстои "Ново турне 2024" с концерти в страната и кулминация в зала "Арена София" на 28 ноември. На 14 юни пък излезе албумът "Ново сърце" с представяне в Sofia Live Club, както и видеото към едноименната песен от него.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA