Лин Слейтър – инфлуенсър на 65

Наталия Александрова
Наталия Александрова 23 октомври 2019

Във времената на дигиталните медии и постоянното обновяване на интернет пространството Grazia ще продължава да задава въпроса: какво се иска, за да станеш популярен инфлуенсър? Колкото и да ни се иска да открием универсална формула за бъдещи онлайн звезди, отговорът ще продължи да съдържа комбинация от фактори. И все пак най-важното, което трябва да притежаваш, за да караш хората да те следват както в реалния живот, така и в дигиталния свят е да бъдеш себе си и да изразяваш своята същност по най-приемлив за теб самия начин. Точно както Лин Слейтър - професор по социални науки и право във Fordham University, в Ню Йорк и моден инфлуенсър с вече почти 700 хиляди последователи в Instagram и блог, който се радва на изключително голяма посещаемост.

View this post on Instagram

Feeling rustic. Mood: Vintage. #vintage #earth #fashion #environment #change #transition #vestibule #currentmood Photo: @michael_paniccia

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

Когато преди няколко години, подобно на много други хора, Лин спонтанно решава да създаде свое кътче в необятния интернет, тя няма планове да започва втора кариера, а да намери способ, чрез който да стимулира и изразява своята креативност по начин, по който академичната сфера не й позволява. Спира се на модата, именно защото, макар да не е професионалист, винаги е изпитвала истинска страст към тази област. Скоро след това потребителите са привлечени от нейния усет за стил и вдъхновение, днес Лин Слейтър е един от най-търсените модни инфлуенсъри и възнамерява след като се пенсионира от работата си на университетски преподавател да се отдаде изцяло на своето онлайн приключение. Нейната история дава възможност да си извадим много поуки, но може би най-важната е, че хората, от които в бъдеще ще търсим своята дневна доза вдъхновение ще бъдат все по-истински, все по-различни от наложилата се представа за това, което заслужава да получи известност...все повече като нас самите. Лин твърди, че счита за основа на своя успех онлайн факта, че дълги години преди да направи профил в Instagram, е усъвършенствала „обикновените" аспекти от своята биография, като това да бъде добър учител. Вярваме, че това е така, но гледайки снимките в нейния блог accidentalicon.com, трябва да признаем, че Лин Слейтър е всичко друго, но не и обикновена.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA