Потопете се в културата на 62 страни на 1 декември в София!

Силвия Канин
Силвия Канин 25 ноември 2019

Още от първия декемврийски ден започваме да мислим за най-прекрасния празник... Коледа. Той е окъпан в светлини, вкусен е и стопля душите ни. Ако и вие сте сред хората, на които им се иска Коледа да започне възможно най-скоро, то искаме да ви поканим на 25-ото юбилейно издание на Ежегодния благотворителен базар на Международен женски клуб – София. В Интер Експо Център цели 62 държави от цял свят ще представят културата и традициите си. Тази година събитието ще се проведе на 1 декември (неделя) от 9:00 до 19:00 ч.

базар

По случай 25-годишния си юбилей, тази година Международен женски клуб – София ще представи още по-вълнуваща развлекателна програма. На сцената на събитието ще бъдат приветствани едни от най-известните изпълнители и формации в България – Жана Бергендорф, Устата, VenZy и Софийски духов оркестър. Сред останалите музикални артисти ще бъдат и звездите на X Factor Ева Пармакова и Христина Лоизу.
"За мен е изключителна радост, че с годините успяхме да наложим ключовото послание, че заедно сме по-добри, както и да подкрепим толкова много социално значими инициативи и проекти", коментира Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.
През 2019 г. Международен женски клуб – София застана зад 30 каузи – най-големия брой в историята на клуба досега. Подкрепата се осъществи с помощта на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които бяха в размер на 389 000 лв. Всички постъпления от тазгодишния базар отново ще бъдат дарени за благотворителност.
базар

Цената за стандартен билет за Базара е на стойност 5 лв., като за студенти и пенсионери е 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лв., който дава достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, за които Международен женски клуб – София предоставя специални изненади.
Билети могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA