Открихме любимите книги на Джесика Алба, Бионсе и Меган Маркъл

Три от любимите ни звездни дами споделят любимите си книги и едва ли за някого ще бъде изненада, че всички са ориентирани в сферата на бизнеса.

Макар голяма част от любимите ни знаменитости да имат свои собствени читателски клубове с милиони последователи (хей, Кая Гербер и Рийз Уидърспуун!), рядко успяваме да разберем техните абсолютни фаворити, когато става дума за качествен четивен материал. В търсене на следващите ни книжни пристрастия, GRAZIA откри любимите книги на Меган Маркъл, Джесика Алба и Бионсе. Честно казано, не сме изненадани от избора им.

МЕГАН МАРКЪЛ

"Манифестът на мотивацията" от Брендън Бърчард

534

„Раздразнена съм от самосъмнението ми понякога. Има ли нещо, което ви пречи да осъществите пълния си потенциал? Добре, при мен също", пише Меган Маркъл в своя блог The Tig, преди да го закрие. Нейната препоръка за справяне при проблеми с увереността е именно мотивационният манифест на Брендън Бърчард.

Самият той е световноизвестен предприемач, автор и треньор в областта на мотивацията, който ни вдъхновява да поемем контрола над живота си и съветва да се научим как да бъдем най-добрата версия на себе си.

ДЖЕСИКА АЛБА

"Лилавата крава" от Сет Годин

345

Освен кариера на световноизвестна актриса, Джесика Алба успя да изгради и сериозен бизнес, който продължава да доминира пазара за екологично чисти продукти в САЩ. Години преди да издаде и своята собствена книга "The Honest Life", в която споделя всички подробности за зеления начин на живот, Джесика Алба прочита "Лилавата крава" на Сет Годин.

"Ако сте в бизнеса, прочетете книгите на Сет Годин", съветва Алба, която наскоро отбеляза 39-ия си рожден ден. Книгата ни показва, че пазара има нужда от нещо ново, интересно, изключително, забележително и извежда маркетинга като изкуство да вградиш неща, които си струва да се отбележат, директно в продукта или в услугата ти.

БИОНСЕ

"Какво трябва да се случи, за да имаме жена президент?" от Мариан Шнал

254

"Бих се радвала по-младите ми фенове да прочетат тази книга. Това е сборник от интервюта и есета на страхотни жени, включително Мая Анджелоу, Глория Щайнем и Мелиса Етъридж. Те ще ви вдъхновят да станете по-добър лидер", споделя Бионсе в свое интервю. 

Книгата е сериозен източник на вдъхновение, а музикалната кралица я посочва като свой фаворит, защото я учи да бъде уверена, силна и неотразима. Гледайки я отстрани, склонни сме да повярваме, че има право.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA