Открихме любимите книги на Джесика Алба, Бионсе и Меган Маркъл

Три от любимите ни звездни дами споделят любимите си книги и едва ли за някого ще бъде изненада, че всички са ориентирани в сферата на бизнеса.

Макар голяма част от любимите ни знаменитости да имат свои собствени читателски клубове с милиони последователи (хей, Кая Гербер и Рийз Уидърспуун!), рядко успяваме да разберем техните абсолютни фаворити, когато става дума за качествен четивен материал. В търсене на следващите ни книжни пристрастия, GRAZIA откри любимите книги на Меган Маркъл, Джесика Алба и Бионсе. Честно казано, не сме изненадани от избора им.

МЕГАН МАРКЪЛ

"Манифестът на мотивацията" от Брендън Бърчард

Открихме любимите книги на Джесика Алба, Бионсе и Меган Маркъл

„Раздразнена съм от самосъмнението ми понякога. Има ли нещо, което ви пречи да осъществите пълния си потенциал? Добре, при мен също", пише Меган Маркъл в своя блог The Tig, преди да го закрие. Нейната препоръка за справяне при проблеми с увереността е именно мотивационният манифест на Брендън Бърчард.

Самият той е световноизвестен предприемач, автор и треньор в областта на мотивацията, който ни вдъхновява да поемем контрола над живота си и съветва да се научим как да бъдем най-добрата версия на себе си.

ДЖЕСИКА АЛБА

"Лилавата крава" от Сет Годин

345

Освен кариера на световноизвестна актриса, Джесика Алба успя да изгради и сериозен бизнес, който продължава да доминира пазара за екологично чисти продукти в САЩ. Години преди да издаде и своята собствена книга "The Honest Life", в която споделя всички подробности за зеления начин на живот, Джесика Алба прочита "Лилавата крава" на Сет Годин.

"Ако сте в бизнеса, прочетете книгите на Сет Годин", съветва Алба, която наскоро отбеляза 39-ия си рожден ден. Книгата ни показва, че пазара има нужда от нещо ново, интересно, изключително, забележително и извежда маркетинга като изкуство да вградиш неща, които си струва да се отбележат, директно в продукта или в услугата ти.

БИОНСЕ

"Какво трябва да се случи, за да имаме жена президент?" от Мариан Шнал

254

"Бих се радвала по-младите ми фенове да прочетат тази книга. Това е сборник от интервюта и есета на страхотни жени, включително Мая Анджелоу, Глория Щайнем и Мелиса Етъридж. Те ще ви вдъхновят да станете по-добър лидер", споделя Бионсе в свое интервю. 

Книгата е сериозен източник на вдъхновение, а музикалната кралица я посочва като свой фаворит, защото я учи да бъде уверена, силна и неотразима. Гледайки я отстрани, склонни сме да повярваме, че има право.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA