Сериалите на есента: Какво да гледаме този уикенд?

Хубавите телевизионни продукции са само една от причините да очакваме есента с нетърпение…

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 октомври 2020

Не знаем за вас, но ние асоциираме хладните есенни дни с ароматното кафе, топлите пуловери и новите сериали, които ни обещават да приковем поглед към екрана, заслепени от невероятната кинематография, стилните тоалети и впечатляващите актьори в главните роли. В главата ви обаче се появява мисълта и този път да прибегнете към любимите си продукции? Добре, но е важно да знаете, че всяка от тях има съвсем нов еквивалент.

Ако харесвате „Зловеща семейна история"…

Значи определено ще се влюбите в Ratched. Сара Полсън, която съвсем скоро се завръща на снимачната площадка на AHS, първо ни очарова в напрегнатата драма, вдъхновена от романа „Полет над кукувиче гнездо". Историята разказва живота на Милдред, която през 1947 г. оглавява психиатрична клиника, в която се провеждат всевъзможни експерименти с пациентите, нуждаещи се „само от милост".

https://www.instagram.com/p/CE11xBHDGB2/

Достатъчни са няколко секунди, за да стане ясно, че привидно перфектната на пръв поглед сестра всъщност има собствена мисия, която трябва да осъществи докрай. Под стилната външност на Милдред се крие нейната тъмна душа, уверяваща ни, че истинските чудовища не се раждат, а стават такива с течение на времето. Ние останахме впечатлени от екранните превъплъщения, но не можем да не отбележим убийствения контраст между пастелните визии на героите и хоръра, в който ни посвещават.

Ако не оставяте „Сексът и градът" в миналото…

Простата причина, по която ще харесате Emily In Paris, ако сте сред феновете на Кари Брадшоу и компания? Човекът, стоящ зад новия Netflix хит, е самият Дарън Стар. Стрийминг платформата ни предлага специален поглед към живота на двадесет и няколко годишната Емили, която напуска Средния Запад, за да се премести в Париж, където преследва неочаквана работна възможност.

https://www.instagram.com/p/CEmSdvRHX7h/

Задачата ѝ е да внесе „американска гледна точка" във френския маркетинг, а сблъсъкът на културите, приспособяването към новия живот и балансът между работата, приятелството и любовта са само част от моментите, които ще видим изведени на преден план. В ролята на Емили влиза очарователната Лили Колинс. Пропуснахме ли да споменем, че снимките наистина са се осъществили в Париж? Emily In Paris е новият фаворит на всички в екипа на GRAZIA, препоръчваме с две ръце!

Ако сте впечатлени от „Династия"…

Власт, семейна драма и интриги? Нямаме нужда от повече аргументи, защото погледите ни вече са насочени към малкия екран. Filthy Rich разказва историята на едно безсрамно богато южняшко семейство, което има телевизионна компания, оценена на над 2 милиарда долара.

https://www.instagram.com/p/CDU6pOuAggZ/

След като изпълнителният директор и глава на семейството умира в самолетна катастрофа, съпругата му (Ким Катрал - още една причина да следите сериала, бел.ред.) е тази, която трябва да се справи с излезлите на бял свят безкрайни негови тайни. Под „тайни" имаме предвид три деца от афери с различни жени в различни точки на света. Всяко едно от тях иска да наследи империята по собствени причини, защото е ясно, че семейството, в което попадат изненадващо е… ами, ужасно богато.

Ако „Големите малки лъжи" е вашият guilty pleasure…

The Undoing е поредният минисериал на HBO, който представя привидно перфектният живот на една жена, разрушен за минути. Грейс Фрейзър (Никол Кидман) е успешен терапевт, който има отдаден съпруг, малък син, обучаван в най-елитното частно училище в Ню Йорк и предстояща книга.

https://www.instagram.com/p/CE4vLzQJUfW/

Само няколко седмици преди публикуването ѝ, пред нея се отваря пропаст -  насилствена смърт, изчезнал съпруг и още един мъж, който е всичко друго, но не и човек, на когото Грейс може да се довери. Зад камера застава Дейвид Е.Кели (сценаристът на Big Little Lies), а към Никол на екран се присъединява Хю Грант. Кой каза, че мрачните и мистериозни продукции вече не са на мода?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA