Пролетен плейлист за добро настроение

Сещате се, за онези моменти, в които пролетта е не само навън, но и в душата ни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2021

Предполагаме, че искате да разнообразите музикалния си плейлист с настъпването на пролетта. Ние в GRAZIA го направихме и споделяме с вас няколко прекрасни предложения, които просто ни предизвикват да се отправим към дансинга, дори той да бъде в хола или кухнята.

IT'S MUSIC TIME!

Can't Stop Dancin' на Беки Джи е абсолютното олицетворение на свежестта и слънчевото време. Ако все още не сте ѝ дали шанс, не знаем какво чакате.

Не са много хората, способни да ни накарат просто да се движим в ритъма на музиката и да забравим за всичко около нас. Дуа Липа го направи с втория си студиен албум Future Nostalgia, част от който е и неотразимата Levitating.

Провокативният Lil Nas X представи новото си парче MONTERO преди седмица и то вече е константа в плейлиста за април. Сигурни сме, че точно едно слушане ще ви бъде достатъчно.

Baila Conmigo - вторият сингъл от испаноезичното EP на Селена Гомес, което трудно може да пропуснете. А и кой е казал, че трябва?

Вероятно сте чували Astronaut In The Ocean на Masked Wolf поне веднъж (дневно) по радиото. Има причина за това.

Романтичен, нежен, цветен... гласът на Михаела Маринова в новото ѝ парче Whispers. Тя отново показа, че знае какво и как, а финалният резултат е повече от впечатляващ.

Dark But Just A Game е част от новия студиен албум на Лана Дел Рей, който тя описва като "фолклорно и красиво" музикално произведение. Ами, такова е. 

Рита Ора даде поредната сериозна музикална заявка с последното си EP. Bang Bang е нашият категоричен фаворит.

Looking At Me е ритмичният съпровод, от който се нуждае всеки слънчев пролетен ден. Сабрина Карпентър вероятно ви се струва непозната, но песните ѝ бързо ще ви накарат да проявите любопитство.

J Balvin и Nicky Jam са кралете на съвременната латино музика (и Малума, разбира се!), а тяхното X е нетолкова тихото доказателство за успеха им. On replay и на макс!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, pngbarn, Вирджиния Рекърдс 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA